Elmennél nyaralni a szüleiddel úgy, hogy majdnem 30 èves vagy?
Figyelt kérdés
2020. júl. 19. 16:47
11/34 anonim válasza:
Ha jó a kapcsolatunk, és nem fizetik nekem akkor igen. Vagy ha jó a kapcsolatunk és fizetik, de cserébe én is viszonozhatom, akkor is.
12/34 anonim válasza:
Igen, simán. Sőt anyósomékkal is el szoktunk menni.
De kettesben is eljarunk.
13/34 anonim válasza:
Miért ne? 30 éves kor után már el kell felejteni a szülőket?
14/34 anonim válasza:
Boldog lennék!
De az én szüleimnek nincs erre igényük. Elváltak és külön-külön járnak a baráti társasággal meg az aktuálissal. De engem soha nem hívtak, velem sosem szervez programot egyik se.
Párom viszont rendszeresen eljár az apjával nyaralni, minden évben több napra. Szerintem ez csodás, és irigylem is érte.
Még nem vagyok 30, de akkor se fogom másként gondolni.
15/34 anonim válasza:
Még csak 20 vagyok, de tiniként, mikor ez elvileg halálosan “ciki”, simán eljártam, idén is csak a vírus miatt maradt ki eddig. De ha minden jól megy, ősszel megyünk és jön a barátom is. Nem látom okát, hogy 10 év múlva javában felnőttként miért mondanék nemet, őszintén remélem, hogy velem lesznek akkor is és nem romlik meg valami miatt a kapcsolat ilyen szinten. A közösen eltöltött minőségi időt szerintem ki kell használni, ha valakinek jó családja van (ahol konfliktusok vannak, az persze más).
17/34 anonim válasza:
Még 30 felett is. Az a ciki, ha valakinek ez ciki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!