Felnőttként milyen gyakran csinálsz közös programot a szüleiddel?
Férjnél vagyok van egy 6 éves kisfiúnk.
Éppen ma voltunk túrázni a szüleimmel :)
Naponta beszélünk telefonon. 2 hetente közös program. És 2 hét közös nyaralás, ahová nagybátyámék is jönnek. 10-en nyaralunk együtt minden évben.
Szeretjük egymást. A férjem is szereti őket. Szóval nálunk így van szerencsére.
Párommal élek, terhes vagyok. Mivel már nem dolgozom, sokat vagyok egyedül, nagyon örülök anya társaságának. Ott dolgozik, ahol mi élünk, szóval gyakran találkozunk munka után pár órára, együtt ebédelünk, ilyesmi.
A rokonaimat kb havonta-kéthavonta látom. Akkor együtt megyünk a párommal, az anyás programon meg ketten vagyunk, mert a párom még dolgozik akkor.
Soha.
Egy: ezer kmre élek
Kettö: mikor félévente hazamegyek, apámnak van rám max. egy orája, mert a mostohaanyám már nyig, hogy miért nem otthon van, és ö rögtön ugrik neki.
Kicsit bánt, de lassan leszarom, de akkor se keressen, ha kell neki valami - ha lassan tizedik éve szar le az uj-régi punci miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!