Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért talál ki ilyet a fiam?

Miért talál ki ilyet a fiam?

Figyelt kérdés
Ma reggel arra ébredtem,hogy a 4 éves fiam a konyhában azt mondja az apjának,hogy az új parfűmömet egy bácsi hozta nekem,meg a kis táskámat ami az asztalra volt rakva,hogy azt is a bácsi hozta.Párom meg rögtön kérdezte tőle,hogy itt volt fent a bácsi,ő meg mondta,hogy igen.Na gyorsan ki mentem,egyből számon kért,hogy milyen pasi járkál én hozzám,mert most mondja a gyerek.Pedig az a parfűm már régóta meg van,csak most bontottam fel,a kis táskám is van már vagy 2 éves.Ennyivel lezárult,de ismerem már páromat,h milyen féltékeny típus tuti fel fogja még ezt hozni.A lényeg végülis,h egy kisgyerek miért találhat ki ilyeneket?Nem járkált,soha hozzám senki.

2020. júl. 19. 10:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
92%

10!

Az enyém egyke. 6. voltam.

2020. júl. 19. 11:00
 12/22 anonim ***** válasza:
92%

Jajj, hát pedig ilyen kisgyerekeknél ezt nem szabad komolyan venni. Nagyon buta a párod, ha ebből kiindulva veszekszik veled.

Én én unokahúgom három-négy éves korában többször mondogatta, hogy "ott áll a bácsi" (és mutatott a semmibe), meg "itt volt egy néni, és adott cukurkát" (otthon voltak, nem ment senki hozzájuk).

Ilyen korban minden gyerek mond ilyet, élénk a fantáziájuk, elég mesében látni valamit, vagy félreérteni a felnőttek beszélgetését, és már oda is képzel dolgokat.

2020. júl. 19. 11:05
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
nem volt a postás? - te meg hoztad a kis táskád, mert fizetni kellett - a gyerek meg háttérből figyelt. Élénk a fantázia ilyen korban, szeretnek kitalálni mindent + ha látják, hogy a felnőttet különösen érdekli, akkor szövögetik tovább
2020. júl. 19. 11:07
 14/22 anonim ***** válasza:
96%

Tegnap jött hozzám egy ember papírokért (beugrott, a kezébe adtam, és már ment is el, kb. tíz másodperc volt az egész). Az ötéves kislányom azóta kb. tízszer megkérdezte már, mi volt a bácsi neve, miért jött, miért nem maradt, jön-e még vissza... szimpatikus volt neki a "bácsi" (kb. harmincéves férfi), mert aranyosan köszönt neki. :D

Még a telefonban is elmesélte a nagymamának, hogy jött hozzám egy bácsi. :D Na, szép is lenne, ha ebből bárki bármit kombinálna.

2020. júl. 19. 11:08
 15/22 A kérdező kommentje:
Én is a postásra vagy a futárra gondoltam.Ő meg drágám így fogta fel + adott hozzá 1-2 dolgot.Csak olya fura volt,nem csinált ilyet eddig.
2020. júl. 19. 11:10
 16/22 anonim ***** válasza:
93%
A postást egyébként is minden gyerek szereti. :)
2020. júl. 19. 11:11
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
"nem csinált ilyet eddig" -eljött az ideje :) (13+ lehet, hogy a postás után a parfümöt látta a kezedben és beleszőtte)
2020. júl. 19. 11:13
 18/22 A kérdező kommentje:
Igen biztos ilyesmi lehet.Látta,h a postás oda adja nekem.
2020. júl. 19. 11:25
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
"A 2.gyerek kevesebb figyelmet kap a szüleitől.Ő így próbálkozik figyelemfelkeltés miatt lehet." Miféle második gyerekről beszélsz?
2020. júl. 19. 11:28
 20/22 A kérdező kommentje:
Az tény hogy 2.gyerek.De abszolult nincs elhanyagolva.De tényleg a nagyobb 6 éves,de már el van eljátszik.Nem igényli annyira h játszunk vele.Persze attol kell vele foglalkozni,gyakorolni,rajzolgatni,de sokszor ő mondja egyedül akar játszani,így a fiamra épp elég időnk van.A férjem is sokat játszik velük.
2020. júl. 19. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!