Ma reggel arra ébredtem,hogy a 4 éves fiam a konyhában azt mondja az apjának,hogy az új parfűmömet egy bácsi hozta nekem,meg a kis táskámat ami az asztalra volt rakva,hogy azt is a bácsi hozta.Párom meg rögtön kérdezte tőle,hogy itt volt fent a bácsi,ő meg mondta,hogy igen.Na gyorsan ki mentem,egyből számon kért,hogy milyen pasi járkál én hozzám,mert most mondja a gyerek.Pedig az a parfűm már régóta meg van,csak most bontottam fel,a kis táskám is van már vagy 2 éves.Ennyivel lezárult,de ismerem már páromat,h milyen féltékeny típus tuti fel fogja még ezt hozni.A lényeg végülis,h egy kisgyerek miért találhat ki ilyeneket?Nem járkált,soha hozzám senki.
Jajj, hát pedig ilyen kisgyerekeknél ezt nem szabad komolyan venni. Nagyon buta a párod, ha ebből kiindulva veszekszik veled.
Én én unokahúgom három-négy éves korában többször mondogatta, hogy "ott áll a bácsi" (és mutatott a semmibe), meg "itt volt egy néni, és adott cukurkát" (otthon voltak, nem ment senki hozzájuk).
Ilyen korban minden gyerek mond ilyet, élénk a fantáziájuk, elég mesében látni valamit, vagy félreérteni a felnőttek beszélgetését, és már oda is képzel dolgokat.
2020. júl. 19. 11:05
13/22 anonim válasza:
nem volt a postás? - te meg hoztad a kis táskád, mert fizetni kellett - a gyerek meg háttérből figyelt. Élénk a fantázia ilyen korban, szeretnek kitalálni mindent + ha látják, hogy a felnőttet különösen érdekli, akkor szövögetik tovább
2020. júl. 19. 11:07
14/22 anonim válasza:
Tegnap jött hozzám egy ember papírokért (beugrott, a kezébe adtam, és már ment is el, kb. tíz másodperc volt az egész). Az ötéves kislányom azóta kb. tízszer megkérdezte már, mi volt a bácsi neve, miért jött, miért nem maradt, jön-e még vissza... szimpatikus volt neki a "bácsi" (kb. harmincéves férfi), mert aranyosan köszönt neki. :D
Még a telefonban is elmesélte a nagymamának, hogy jött hozzám egy bácsi. :D Na, szép is lenne, ha ebből bárki bármit kombinálna.
2020. júl. 19. 11:08
15/22 A kérdező kommentje:
Én is a postásra vagy a futárra gondoltam.Ő meg drágám így fogta fel + adott hozzá 1-2 dolgot.Csak olya fura volt,nem csinált ilyet eddig.
2020. júl. 19. 11:10
16/22 anonim válasza:
A postást egyébként is minden gyerek szereti. :)
2020. júl. 19. 11:11
17/22 anonim válasza:
"nem csinált ilyet eddig" -eljött az ideje :) (13+ lehet, hogy a postás után a parfümöt látta a kezedben és beleszőtte)
2020. júl. 19. 11:13
18/22 A kérdező kommentje:
Igen biztos ilyesmi lehet.Látta,h a postás oda adja nekem.
2020. júl. 19. 11:25
19/22 anonim válasza:
"A 2.gyerek kevesebb figyelmet kap a szüleitől.Ő így próbálkozik figyelemfelkeltés miatt lehet." Miféle második gyerekről beszélsz?
2020. júl. 19. 11:28
20/22 A kérdező kommentje:
Az tény hogy 2.gyerek.De abszolult nincs elhanyagolva.De tényleg a nagyobb 6 éves,de már el van eljátszik.Nem igényli annyira h játszunk vele.Persze attol kell vele foglalkozni,gyakorolni,rajzolgatni,de sokszor ő mondja egyedül akar játszani,így a fiamra épp elég időnk van.A férjem is sokat játszik velük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!