Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet ilyenkor csinálni?

Mit lehet ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés

Ma reggel a férjem rá ordított a középső fiúnkra.

-Miért ordítasz te szellemifogyatékos?

Az eset előzménye az hogy a gyerek csak azt a reggelit eszi meg amit a testvére készített. Nem tudom mit csinaljak .

2020. júl. 19. 07:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
26%
Meg kell kérni a tesóját, hogy készítsen neki reggelit.
2020. júl. 19. 07:30
 2/21 anonim ***** válasza:
34%
Szépen úgy teszel a gyerekek előtt, mint ha minden rendben lenne,mert ha nem így teszel pillanatok alatt robbanni fog a bomba-arra meg senkinek semmi szüksége-főleg nem a gyerekeknek, majd amikor a gyerekek el vannak játszanak nem figyelnek oda, szépen leülsz a férjeddel, és beszélgetsz vele, és megmondod neki: hogy még egyszer ezt meg ne merje tenni.
2020. júl. 19. 07:31
 3/21 anonim ***** válasza:
71%
Mondjuk nem kényezteted el a gyereket, hanem neveled. Mi az, hogy csak azt eszi meg és ordít miatta? A férjednek igaza volt. Felteszem dolgozik, egy hétvégéje van neki is és már vasárnap korán reggel az ordítást kell hallgatni, ami szimpla hiszti.
2020. júl. 19. 07:46
 4/21 A kérdező kommentje:
Van amikor reggel fél 6 -kor kezdi. Meg szoktam kerni de van amikor fáradt.A ma reggeli hiszti a sütőcsapkodassal indult.
2020. júl. 19. 07:48
 5/21 A kérdező kommentje:
Már sokszor rá hagyom ez tény.
2020. júl. 19. 07:49
 6/21 anonim ***** válasza:
79%
Most akkor tényleg fogyatékos vagy ennyire elkényeztettétek?
 7/21 anonim ***** válasza:
23%
3-as: szerinted csak az apa dolgozik? Mert ha így gondolod, akkor legalább 100-200 évvel ele vagy maradva!
 8/21 anonim ***** válasza:
83%
Csapkodja a sütőt, ordít kora reggel, te meg azon vagy kiakadva, hogy a férjed a nevén nevezi a gyereket?
2020. júl. 19. 07:50
 9/21 A kérdező kommentje:
El lett kenyeztetve. Én htb. vagyok a férjem dolgozik és a legnagyobb gyerek. A két kicsi közös.
2020. júl. 19. 07:53
 10/21 anonim ***** válasza:
55%
Leszoktatod a gyereket a hisztiről, a férjeddel meg közlöd, hohy fogja vissza magát és viselkedjen felmott emberként, apaként.
2020. júl. 19. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!