Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van mostanában ennyi...

Miért van mostanában ennyi mérgező gyerek?

Figyelt kérdés
Akik csak elvárnak, követelni meg hisztizni tudnak, de tisztelet nem sok van bennük a másik ember iránt, azt hiszik nekik minden alanyi jogon jár ezzel tönkretéve a szüleik életét.
2020. júl. 17. 19:19
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Hát igen 18as még a végén olyan lenne mint te, amit egy szülő se kívánhatna magának :-D
2020. júl. 17. 20:53
 22/35 anonim ***** válasza:
72%
"Na és ha tényleg az a foglalkozása a kis srác gyenge képességű anyjának?" Vagy csak beveszi a hülyeséget, hogy nem szabad fegyelmezni a kölyköket, mert különben csúúnya, gonosz bántalmazó szülő. Pedig egy-egy idejében kiosztott istenes pofon jót tesz a kölyök világképének, jól kúrálja az olyan téveszméket mely szerint ők dirigálnak a szülőknek.
2020. júl. 17. 21:07
 23/35 anonim ***** válasza:
72%
Mert egyre több szülő úgy van, hogy tessék, itt egy tízes, csak hagyjál lógva.
2020. júl. 17. 21:12
 24/35 anonim ***** válasza:
77%

Ismerek én is ilyen már felnőtt embert, aki igazából lélekben kisgyerek maradt. Abból egy nárcisztikust nevelt anyuka. S most is csak azt erősítgeti, de hát ő szintén az véleményem szerint.

Brutálisak... A lány mindenkin átgázol aki nem tesz kényére kedvére és megtagadja a szolgálatot neki. Csak azzal kedves akiből még kihúzhat valamit álszentséggel. Én még ilyet azelőtt nem láttam esküszöm, ilyen szintű terrort mint ettől.

2020. júl. 17. 21:40
 25/35 anonim ***** válasza:
32%
22 nem kell pofon (bar én is kaptam a kezemre), de amelyik szülő veszi a fáradtságot, hogy elmagyarázzon valamit, vagy hagyja kihisztizni a gyereket, azért az is eltud érni valamit.
2020. júl. 17. 22:09
 26/35 anonim ***** válasza:
39%

A gyerek alapból olyan, amilyennek a szülő neveli.

Ha egy elkényeztetett magát mindenre jogosultnak érző gyereket neveltél, akkor ahogy egyre idősebb leszel egyre durvábban szembesülsz a következményekkel.

Meg kellett volna tanítani neki kiskora óta, hogy vannak bizonyos korlátok.

2020. júl. 17. 22:10
 27/35 anonim ***** válasza:
69%
A nevelés fontos,de nagyon sokat számít a környezet amibe bekerül kamaszként a gyerek és a genetika is. Kérdező: mi lesz a kölyökkel?
2020. júl. 17. 22:32
 28/35 anonim ***** válasza:
70%

Mert a szulok es sokszor mar senki mas se allit korlatokat.

A korlat azt jelenti van szabaly es van egy bizonyos szint amit még a szabaly megszegesevel se lehet athagni.

Egyszerubb szabalyok: ha anya azt mondja este 8kor takarodo akkor takarodo. Ebbe lehet belefer hogy na jo még egy mese vagy van meg 5 oreced a csetelest befejezni, de az nem hogy meg fel ora meg hogy azt mondod alszol de suttyomban filmet kezdesz neznk a telodon. Ha ilyenkor anyu bejon es lebuktatja a gyereket akkor kell retorzio. Elvenni a telefont vagy igen ha nem akar aludni menni akkor bizony szep szoval majd kiabalassal elkuldeni csak azert is. Es had duzzogjon igenis fekudjon nyugodtan majd elalszik.

Csak az ilyen egyszeru dolgok se mennek sok szulonek...mert jaj nyafog jaj megsertodik ha elveszem a telefonjat jaj hisztizik. Es? Hisztizik parszor aztan latja anyu igenis szabot egy hatart es betarttatja kovetkezetesen. Es sajnos ha ez nincs akkor kesobb miert lenne komolyabb dolgokkal maskepp??? Egy gyereket kb 6 eves korig lehet nevelni. Utana mar csak finomitani lehet dolgokon.

Sok szulo fel a gyereketol, vagy tul faradt es eletunt hozza. A gyerekneveles kokemeny munka.

En csak olyan elcseszett gyereket lattam akit a szulei csesztek el...mert sose mertek korlatozni semmiben.

2020. júl. 17. 22:38
 29/35 anonim ***** válasza:
47%

Jellemző, hogy akik szóbahozták a környezetet és a felnőttkori egyéni felelősséget, azokat lepontozták.

Sok múlik a szülőn, de nem minden. Akik ezt mondják, azoknak ha esetleg lesz egy drogos gyereke, mert rossz társaságba keveredik kamaszként, akkor majd nézzen tükörbe.

A felelősségvállaláson meg végképp nem csodálkozom, hányszor lehet hallani, hogy 40-es emberek is képesek anyucit hibáztatni az életük miatt. Nem is divatos kezünkbe ragadni a sorsunkat, egyszerűbb hárítani és a szülőkre kenni mindent.

2020. júl. 17. 22:52
 30/35 A kérdező kommentje:

Mi lesz a fiúval? nem tudni, jelenleg az egész család ki van bukva főleg az anyukája, akinek eltörte a kezét, mert nem adott neki pénzt kocsmázni, a héten már másodjára.

Nem volt elkényeztetve, voltak korlátok, és törődtek is vele, nem csak a tv elé rakták be, épp ezért nem értem. Mikor a bajok kezdődtek már vitték nevelési tanácsadóba és hordják pszichológushoz is, de semmit sem használ. Ha nem az van amit ő akar akkor üvölt, kárt tesz bármiben és bárkiben.

Nem drogozik, ez biztos, de senki nem érti mi történt vele.

2020. júl. 18. 07:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!