Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van mostanában ennyi...

Miért van mostanában ennyi mérgező gyerek?

Figyelt kérdés
Akik csak elvárnak, követelni meg hisztizni tudnak, de tisztelet nem sok van bennük a másik ember iránt, azt hiszik nekik minden alanyi jogon jár ezzel tönkretéve a szüleik életét.
2020. júl. 17. 19:19
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
26%
A gyakorin sivalkodó, ajvékoló felnőtt se jobb.
2020. júl. 17. 20:24
 12/35 anonim ***** válasza:
61%

Ezt tanították neki. Ma már nem lehet rászólni a gyerekre, mertúristenSÍRNIFOG!!

És ezért van az, hogy a 7 éves kisfiú, a bolt kellős közepén rácsap az anyjára.

2020. júl. 17. 20:28
 13/35 anonim ***** válasza:
20%

Jól teszi. Nehogy már csak a szülő verhesse a gyereket.

Én szívesen jelentek fel gyerek verő szülőket. A jó édesanyukáját verje nadrágszíjjal meg fakanállal.

2020. júl. 17. 20:30
 14/35 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó gratulàlok! Remélem téged meg is késel az édes pici fiad, mert nem adsz neki pénzt telóra... na ezért tartunk ott, ahol! Mellesleg, ki beszélt gyerekverésről...?
2020. júl. 17. 20:33
 15/35 anonim ***** válasza:
64%
Sosem a gyerekek tehetnek erről szerintem. A szülők rontják el a dolgot.
2020. júl. 17. 20:36
 16/35 anonim ***** válasza:
32%
Az interneten? Azért mert nincs metakommikáció és így félre értenek mindent, amit ír a másik és szándékosan meg akarnak sértődni, mert az sikk.
2020. júl. 17. 20:36
 17/35 A kérdező kommentje:

Igen valóban mindig a szülő tehet róla ha a gyerek nem kap meg valamit és megveri az anyját igaz?

Nekem nincs gyerekem, és ahogy elnézem a mai tiniket nem is lesz soha, de nagynénémet ma juttatta kórházba a saját fia (17), mert nem akart pénzt adni neki arra hogy kimenjen a haverjaival kocsmázni. A gyerek bukdácsol minden tárgyból semmit se segít otthon de igények az vannak. Ha nem olyan étel van amit pont enni szeretne az egészet kiönti a wcbe. Pedig szerető szülei voltak, törődtek vele nem csak az ment hogy anyagilag megkapott mindent utána letojták, nem rengeteget foglalkoztak vele. Azóta változott meg hogy középiskolába került, már engem is ütött meg úgy, hogy felrepedt a szám, pedig én lány vagyok.

2020. júl. 17. 20:43
 18/35 anonim ***** válasza:
20%
Jobb is ha nincs gyereked.
2020. júl. 17. 20:46
 19/35 anonim ***** válasza:
71%
Sajnos merta szülő elkényezteti őket, beleneveli a kis hüléyékbe hogy ő a világ közepe, minden jár neki, de semmi kötelessége nincs. Nem szeretem ha a szülőket okolják minden szarért, de a mérgezőnek titulált kölyköknek bizony nagyon el van baszva a picsájuk.. Ide vezet ha a szülő pitizik a kölyke kegyeiért. Volt szerencsém nemrég látni hogy a gyerek üvöltve kurvázta az anyját, mert az nem vett meg neki valami péksütit (a kecskeméti pennyben). A suttyó állat nő meg tutujgatta az elcseszett kis fattyút, ahelyett hogy rendreutasította volna, vagy azzal a lendülettel nyakon vágta volna.
2020. júl. 17. 20:48
 20/35 anonim ***** válasza:
7%
Na és ha tényleg az a foglalkozása a kis srác gyenge képességű anyjának?
2020. júl. 17. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!