Hogyan tudnám megértetni anyámmal, hogy mizofóniás vagyok és ez nem támadás ellene?
Nagyon egyszerű. mizofóniás vagyok. Ami annyit takar, hogy egyáltalán nem tudom elviselni, ha valaki nyel, rág cuppog a közelemben. Nem csak anyámat, senkit!
Nem tudok senkivel sem együtt enni. Nekem sokkal rosszabb, mint annak akivel nem eszem együtt. Ez az amit anyám nem ért meg. Szerinte én "nem szeretem" őt. Hát kösz. egyből erre kell gondolni.
Valamiért nem érti meg. Nem tartja tiszteletben az én bajomat.
Filmeznénk este, DIREKT szólok neki, hogy előtte vagy utána egyen. Erre mit csinál? közben odajön egy tányér kajával és a fülem mellett kezd el zabálni. Nem tehetek róla! Nekem a legrosszabb. nem élvezhetem a filmet, mert el kellett menjek.
Anyám persze akkor is kiakadt, mert "nem szeretem". Nem tudom vele mit csinálni. mindent mondtam már, hogy megértse, de semmi sem jött be.
nincs és
többet nem tudsz tenni, különválasztjátok az étkezéseteket vagy kivonulsz a konyhából amig a másik eszik
Nekem van egy ismerősöm BMW a segge alatt, apu megvette a családi házat, az úrnak erre igen nagy is a pofája, hogy ő mekkora valaki bezzeg ha nekiáll enni úgy csámcsog mint egy büdös paraszt aki életében csak a tanyán járt még
1. ez egy betegség. sajnos szenvedek benne. szó szerint. rohadt szar érzés higgyétek el. Majd szét robbanuk a dühtől meg az ingerültségtől anynira idegesít.
2. lehet, ohgy számára ez hiszti, bár nem értem, hogy az ÉTKEZÉS hogy lehetne hiszti tárgya.
Na, mizofónia ötödik évad... kezdődik, apu, kezdődik...
:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!