Az anyám elmebeteg! Számba akarja tömni a zsebkendőt. Mit csináljak?
Nagyon félek attol hogy megfujt vagy valami. Most bezártam magam a szobába kész vagyok rendőrt hívni! Apa holnap jön ö véletlen se tud segíteni. Mikor azt mondtam anyámnak hogy hívom a rendőrséget, be akart törni a szobámba és azt üvöltötte: Szádba tömöm a zsebkendőt!
Mit csináljak, hívjak rendőrt?
Mire nem tudsz figyelni?
Hany eves vagy?
Mire vagy alergiás? Ha beszélnek hozzád? Fejtsd ki légyszives.
A kérdésedre pedig ennyi infó alapján azt tudom mondani, ha Anyád bánt akkar mindenképp riassz valakit aki tud segiteni.
Na ne viccelj. Erre ott van a szemetes. Ha folyton szanaszét dobálnád az elhasznált papirzsepiket én sem örülnék neki. Lehet, hogy Anyukádnak már nagyon elege lett, hogy folyton takaritania kell utánad, igy kirobbant belőle a felgyülemlett feszültség.
Lehet, hogy rosszul reagálta le, de neked valószinűleg a szép szó nem használt.
A problémára a megoldás az lenne, hogy keritesz egy saját kis szemetest és oda csak te dobálod be az elhasznált zsepiket.
:D :D :D
Lehet, hogy kinevetnek a ZSARUK..vagy csak simán azt mondják, hogy ne legyél ilyen szétszórt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!