Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám elmebeteg! Számba...

Az anyám elmebeteg! Számba akarja tömni a zsebkendőt. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nagyon félek attol hogy megfujt vagy valami. Most bezártam magam a szobába kész vagyok rendőrt hívni! Apa holnap jön ö véletlen se tud segíteni. Mikor azt mondtam anyámnak hogy hívom a rendőrséget, be akart törni a szobámba és azt üvöltötte: Szádba tömöm a zsebkendőt!

Mit csináljak, hívjak rendőrt?

2017. dec. 29. 16:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
91%
Kiváncsi vagyok az előzményekre.
2017. dec. 29. 16:36
 2/22 A kérdező kommentje:
Annyi az előzmény hogy alergiás vagyok és sokszór nem tudok úgy figyelni mint aki nem alergiás.
2017. dec. 29. 16:37
 3/22 anonim ***** válasza:
88%

Mire nem tudsz figyelni?

Hany eves vagy?

2017. dec. 29. 16:41
 4/22 anonim ***** válasza:
79%

Mire vagy alergiás? Ha beszélnek hozzád? Fejtsd ki légyszives.

A kérdésedre pedig ennyi infó alapján azt tudom mondani, ha Anyád bánt akkar mindenképp riassz valakit aki tud segiteni.

2017. dec. 29. 16:42
 5/22 A kérdező kommentje:
16/f. És arra nem tudok figyelni hogy hova dobom ki a zsebkendőt. Pollenekre vagyok alergiás.
2017. dec. 29. 16:47
 6/22 anonim ***** válasza:
81%

Na ne viccelj. Erre ott van a szemetes. Ha folyton szanaszét dobálnád az elhasznált papirzsepiket én sem örülnék neki. Lehet, hogy Anyukádnak már nagyon elege lett, hogy folyton takaritania kell utánad, igy kirobbant belőle a felgyülemlett feszültség.

Lehet, hogy rosszul reagálta le, de neked valószinűleg a szép szó nem használt.

A problémára a megoldás az lenne, hogy keritesz egy saját kis szemetest és oda csak te dobálod be az elhasznált zsepiket.

2017. dec. 29. 16:50
 7/22 anonim ***** válasza:
52%
Komolyan ez a bajod? engem vertek otthon. Egy rossz szavam nem volt teged meg lebasznak es mar rendort amarsz hivni. Nrm tudom,sirjak e vagy nevessek
2017. dec. 29. 16:56
 8/22 A kérdező kommentje:
6# válaszoló! Nem értheted, mert volt olyan is mikor csak úgy számba akarta tömni. Ha be jut a szobámba akkor riasztom a zsarukat.Te mit tennél? hagynád hogy belédtömjön mindent?
2017. dec. 29. 16:58
 9/22 anonim ***** válasza:
83%

:D :D :D

Lehet, hogy kinevetnek a ZSARUK..vagy csak simán azt mondják, hogy ne legyél ilyen szétszórt...

2017. dec. 29. 16:59
 10/22 anonim ***** válasza:
74%
Az allergia (2 l, te zseni!) nem mentség arra, hogy szanaszét dobáld a tesco-s zsepiket. Nyilván ezredjére csinálod, anyukádnak joggal gurult el, én is megetetném veled. Hívd csak a rendőröket, majd jól leszidnak.
2017. dec. 29. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!