Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám elmebeteg! Számba...

Az anyám elmebeteg! Számba akarja tömni a zsebkendőt. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nagyon félek attol hogy megfujt vagy valami. Most bezártam magam a szobába kész vagyok rendőrt hívni! Apa holnap jön ö véletlen se tud segíteni. Mikor azt mondtam anyámnak hogy hívom a rendőrséget, be akart törni a szobámba és azt üvöltötte: Szádba tömöm a zsebkendőt!

Mit csináljak, hívjak rendőrt?

2017. dec. 29. 16:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
90%
Hívd ki nyugodtan a zsarukat, egyrészt röhögjenek ők is, másrészt hátha kiemelnek ebből a borzalmas családból, ahol a kukába kell dobni a zsebkendőt és visznek valami otthonba.
2017. dec. 29. 22:47
 22/22 anonim ***** válasza:
88%

"alergiás vagyok és sokszór nem tudok úgy figyelni mint aki nem alergiás."

sokszór... Krisztusom. ez már nem elütés volt...

és miben akadályoz az allergiád abban, hogy eljuttasd a zsepit a szemetesbe? még ha könnyes a szemed, akkor is megtalálod. egy vak ember is beletalál a szemetesbe...

hülye gyerek. én is voltam allergiás, szedtem gyógyszert is, de akkor is kidobtam a zsepiket. de minimum zsebre tettem.

2017. dec. 30. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!