Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám elmebeteg! Számba...

Az anyám elmebeteg! Számba akarja tömni a zsebkendőt. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nagyon félek attol hogy megfujt vagy valami. Most bezártam magam a szobába kész vagyok rendőrt hívni! Apa holnap jön ö véletlen se tud segíteni. Mikor azt mondtam anyámnak hogy hívom a rendőrséget, be akart törni a szobámba és azt üvöltötte: Szádba tömöm a zsebkendőt!

Mit csináljak, hívjak rendőrt?

2017. dec. 29. 16:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%

Most komolyan! Ahhoz is hülye vagy, hogy a csulás pzs.-idet a szemetesbe dobjad?!

Elvárod anyádtól, hogy menjen utánad és szedje fel a taknyodat. Nem csodálom, hogy kiborult tőled.

Úgy látom, hogy inkább te vagy az elmebeteg a családban.

2017. dec. 29. 17:05
 12/22 A kérdező kommentje:
.
2017. dec. 29. 17:47
 13/22 anonim ***** válasza:
73%
Ez most vagy kamu kérdés, vagy egy elég rossz nevelés eredménye. Ha nem kamu, akkor csak annyit tudok hozzátenni, hogy ugyan annyira vagy te hibás mint a szüleid. Ha legközelebb tényleg nem tudod kidobni a szemetesbe, akkor mond azt anyukádnak, hogy "Bocs, azért nem tudom ezt megtenni, mert elcsesztetek engem kiskoromban".
2017. dec. 29. 17:58
 14/22 anonim ***** válasza:
94%
Ha ennyire nem vagy képes figyelni, hogy ne szórd szanaszét a lakásban a használt papírzsebkendőidet, az gáz. Az allergiától, ennyire nem állhat le az agyműködés...
2017. dec. 29. 18:46
 15/22 anonim ***** válasza:
94%
Kivancsi vagyok te igy december vegere milyen pollenre tudsz alergias lenni kamugyerek.
2017. dec. 29. 19:11
 16/22 anonim ***** válasza:
90%
Szedj allergia ellen vèny nélküli gyógyszert, a zsepit meg a kukába dobd!
2017. dec. 29. 19:22
 17/22 anonim ***** válasza:
82%

Elég elmebeteg dolog, ha tényleg a szádba akarja tömni a zsepit az tény, de azért én meghallgatnám anyukád szemszögéből is. Anyukámnak is szaladt ki olyan a száján, hogy megeteti velem a cuccaimat, ha nem csinálok rendet (általános iskolás voltam még), de természetesen nem etette meg velem (mondjuk én elpakoltam a felszólítás után illetve általában nem kellett szólni).

A taknyos zsepiket szanaszét hagyni allergiára hivatkozva pedig gáz. Tudom mi az allergia én is rengeteg mindenre erősen allergiás vagyok, de attól még nem hagyom mindenhol a zsepit, kidobom a kukába és nem várok érte hátba veregetést. Ha meg nagyon elkap az allergia szedj gyógyszert.

2017. dec. 29. 20:12
 18/22 anonim ***** válasza:
72%
Hol van ilyenkor télen pollen??
2017. dec. 29. 20:27
 19/22 anonim ***** válasza:
78%
Ha széthagynád a taknyos zsebkendőd, én is a szádba tömném. Milyen igénytelen tuskó vagy te, hogy nem vagy képes a kukába dobni? Nyilván nem először kért anyud, hogy figyelj erre. Most komolyan olyan bonyolult elvinni a turhás zsepit a kukáig?
2017. dec. 29. 20:55
 20/22 anonim ***** válasza:
38%
Micsoda proli tajparaszt család lehet ez 😀 A fiú egy analfabéta, igénytelen félkegyelmű, az anyja meg egy idegbeteg kretén.
2017. dec. 29. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!