Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek a szülők hogyan...

Szerintetek a szülők hogyan viselik/dolgozzák fel, ha a gyerekük meleg?

Figyelt kérdés
[link]
2020. júl. 16. 16:53
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem bujj ki a barlangodból mielőtt ilyen fars dolgokat írkálsz 21:11.
2020. júl. 16. 21:13
 22/27 anonim ***** válasza:
94%

Feltétel nélkül szeretem a gyerekeimet! A lényeg, hogy boldog legyen a társával! Egy ilyen hír elmondásához nagy bátorság kell, és inkább örülnie kéne a szülőnek, hogy megbízik benne a gyermek! Ez egy beállítottság, erről nem tehet! Elnyomhatja, de akkor nem lesz boldog!

A gyepesagyú "kitagadós" szülőktől meg jobb is lelépni!

2020. júl. 16. 22:54
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Hm bírom az ilyen szülőket, akik a gyerekre vetítik ki a saját elképzeléseiket, hogy azért csinál gyereket, hogy majd az ad neki unokákat. Aztán meg az ilyen szülő a végén hoppon marad, ha kiderul hogy a gyereke nem akar gyereket, de persze a szülő erőlteti, a végén a gyereke is lelép tőle és ott marad nem hogy unoka de gyerek nélkül. A gyerek egy önálló ember. Saját vágyakkal, saját tervekkel. Nekem is van egy fiam bár még kicsi. De nem azért vállaltam hogy majd csináljon nekem unokákat. Az az ő döntése lesz. És ha esetleg tizen akárhány év múlva élem áll, hogy anya, meleg vagyok, elfogadom, hisz szeretem őt így ahogy van. És azt szeretném hogy boldog legyen. Bárkivel.
2020. júl. 17. 11:54
 24/27 anonim ***** válasza:
1%
Kicsit off, de azért az fura, hogy a nagy liberalizmus és elfogadás nevében azt nem lehet elfogadni, ha valaki (jelen esetben egy szülő) nem fogadja el a homoszexualitást.
2020. júl. 17. 13:19
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Anya vagyok. A gyerekeimet mindig szeretni fogom. Igen lehet, hogy mellbevágó lenne egy ilyen vallomás, de attól még ugyanúgy szeretném. Sőt, hálás lennék a sorsnak, hogy megbízik bennem annyira, hogy beavat az életébe. Az is biztos, hogy az elején fura lenne a párját megismerni, de elfogadnám őt is, a gyermekem miatt.
2020. júl. 17. 13:59
 26/27 anonim ***** válasza:
89%

Hát az ilyen emberek nem alkalmasak szülőnek.

Nem tudja elfogadni.

Hát az ő génjeiből lett a gyerek.Ki a jó f-sz fogadja el,ha ők nem?

Az ilyen szülők tipikus mintapéldái a mérgező szülőknek,akik nem alkalmasak gyereknevelésre,hanem amint probléma merül fel,a szőnyeg alá söpörnek mindent(nem tudom elfogadni) címszóval.

Kevesebb egoizmus kellene.

Én,én,én....

2020. júl. 17. 16:59
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Szülőtől függ. Engem pl nem igazán érdekelne, hogy a gyerekem hetero, bi, vagy homo, ha amúgy kap magának párt.

Unokát akarok, de mivel úgyis minimum 2 gyereket tervezek, így semmi baj, ha pl az egyik fiam meleg lenne. (Ha meg esetleg mindkettő az, akkor úgy jártam 🙃 )

2020. júl. 18. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!