Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy még sem meleg, vagy csak sokat látok bele? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy srác a sulimban, idén ismertük meg egymást.
Amikor vannak sulis programok (nyílt nap, pályaválasztási) szinte mindig együtt vagyunk, és bár vannak nálam közelebbi barátai, engem keres ilyenkor mindig.
Amikor csak ketten vagyunk gyakran kapom rajta, hogy nézi a számat, és amikor megölel, akkor mindig a nyakamba fúrja az arcát.
Ezen kívül, ha rossz kedvem van, mindig odajön, és próbál megnevettetni, mert szerinte a mosoly jól áll nekem.
Nem tudom, hogy ez akár lehet közeledés is a részéről, vagy csak szimplán kedves, és többet látok a dolgokba?
Válaszatitokat előre is köszönöm!
2019. nov. 21. 20:18
1/4 anonim válasza:
Én se vagyok meleg, csak szimplán szeretem a haverom, mint barát, nagyon
2/4 anonim válasza:
Ez még nem jelent semmit. Mi is elég bújósak-ölelgetősek vagyunk a legjobb barátommal, pedig egyikünk sem meleg.
3/4 anonim válasza:
ha két fiú ölelgeti egymást, ott az egyik nagy eséllyel meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!