Úgy tűnik a homofóbok szeretnének pár mínusz százalékot. XD
2020. júl. 16. 17:46
12/27 anonim válasza:
Bocsánat, a videót nem tudtam megnézni.
Én pl. elfogadnám, nem is értem aki nem így tenne. Azt se értem, mi ez a felháborodás a melegekkel kapcsolatban. Engem tökre nem érdekel, fiút vagy lányt hoz haza a gyerek, a lényeg hogy boldog legyen vele, illetve a párja is legyen ápolt, kiegyensúlyozott. Ennyi a kitételem.
2020. júl. 16. 17:50
13/27 anonim válasza:
Mit kell ezen feldolgozni? A gyereknek kell jól éreznie magát a saját életében/párkapcsolatában, és nem a szülőnek...
2020. júl. 16. 18:19
14/27 anonim válasza:
Az ilyen szülők,akik elképzelik a gyerekük életét idióták.
Múltkor beszélgettem egy ismerősömmel,aki azt mondta,majd ha neki lesz fia együtt fogják nézni a Forma-1-et.
Mondtam neki,és mi lesz,ha őt nem érdekli a Forma-1?
Na,kb ilyenekből lesznek a mérgező szülők.
2020. júl. 16. 18:25
15/27 anonim válasza:
Kár hogy törlik a normalitás álláspontját képviselő szülők írásait, mert aki csak ezeket a kommenteket olvassa, azt hiheti, hogy ez az igazság. Pedig nagyon nem. A Gyíknak nem kellene befolyásolni a beszélgetés menetét. A lényeg, hogy menne a háztól azonnal.
2020. júl. 16. 18:37
16/27 anonim válasza:
#15. Neked is jót tenne ha végre felvállalnád hogy meleg vagy...
Hidd el, sokan el fognak fogadni és sokkal kiegyensúlyozottabb lehetsz.
2020. júl. 16. 18:44
17/27 anonim válasza:
Miért, ha nem vagyok? És ide nem szűlők válaszolnak, hanem homárok. Egy szülő nem ér rá a gyíkon lógni egész nap
2020. júl. 16. 18:59
18/27 anonim válasza:
De, képzeld egy szülő is ráért napi fél órát itt üli. Akkor is ha a kis homofóbnak nem tetszenek a NORMÁLIS szülők.
2020. júl. 16. 19:00
19/27 anonim válasza:
Tehát aki meleg, az nem lehet szülő? Érdekes vagy 😂
2020. júl. 16. 19:55
20/27 anonim válasza:
Nőt is, mindenkit egy kalap alá vesztek a meleg meg a b*zi szóval sokszor, aki biológiailag tud szülni, mellesleg létezik olyan, hogy örökbefogadás. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!