Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek a szülők hogyan...

Szerintetek a szülők hogyan viselik/dolgozzák fel, ha a gyerekük meleg?

Figyelt kérdés
[link]
2020. júl. 16. 16:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
87%
Úgy tűnik a homofóbok szeretnének pár mínusz százalékot. XD
2020. júl. 16. 17:46
 12/27 anonim ***** válasza:
98%

Bocsánat, a videót nem tudtam megnézni.

Én pl. elfogadnám, nem is értem aki nem így tenne. Azt se értem, mi ez a felháborodás a melegekkel kapcsolatban. Engem tökre nem érdekel, fiút vagy lányt hoz haza a gyerek, a lényeg hogy boldog legyen vele, illetve a párja is legyen ápolt, kiegyensúlyozott. Ennyi a kitételem.

2020. júl. 16. 17:50
 13/27 anonim ***** válasza:
91%
Mit kell ezen feldolgozni? A gyereknek kell jól éreznie magát a saját életében/párkapcsolatában, és nem a szülőnek...
2020. júl. 16. 18:19
 14/27 anonim ***** válasza:
92%

Az ilyen szülők,akik elképzelik a gyerekük életét idióták.

Múltkor beszélgettem egy ismerősömmel,aki azt mondta,majd ha neki lesz fia együtt fogják nézni a Forma-1-et.

Mondtam neki,és mi lesz,ha őt nem érdekli a Forma-1?

Na,kb ilyenekből lesznek a mérgező szülők.

2020. júl. 16. 18:25
 15/27 anonim ***** válasza:
5%
Kár hogy törlik a normalitás álláspontját képviselő szülők írásait, mert aki csak ezeket a kommenteket olvassa, azt hiheti, hogy ez az igazság. Pedig nagyon nem. A Gyíknak nem kellene befolyásolni a beszélgetés menetét. A lényeg, hogy menne a háztól azonnal.
2020. júl. 16. 18:37
 16/27 anonim ***** válasza:
91%

#15. Neked is jót tenne ha végre felvállalnád hogy meleg vagy...

Hidd el, sokan el fognak fogadni és sokkal kiegyensúlyozottabb lehetsz.

2020. júl. 16. 18:44
 17/27 anonim ***** válasza:
5%
Miért, ha nem vagyok? És ide nem szűlők válaszolnak, hanem homárok. Egy szülő nem ér rá a gyíkon lógni egész nap
2020. júl. 16. 18:59
 18/27 anonim ***** válasza:
91%
De, képzeld egy szülő is ráért napi fél órát itt üli. Akkor is ha a kis homofóbnak nem tetszenek a NORMÁLIS szülők.
2020. júl. 16. 19:00
 19/27 anonim ***** válasza:
98%
Tehát aki meleg, az nem lehet szülő? Érdekes vagy 😂
2020. júl. 16. 19:55
 20/27 anonim ***** válasza:
10%

Nőt is, mindenkit egy kalap alá vesztek a meleg meg a b*zi szóval sokszor, aki biológiailag tud szülni, mellesleg létezik olyan, hogy örökbefogadás. :)

Szóval gratula.

2020. júl. 16. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!