Direkt csinálja anyánk?

Figyelt kérdés
Testvéreméknél nyaralók. Ők elmentek reggel a bolhapiacra. Én később keltem fel. Gondoltam meglepem őket egy ebéddel. A hűtőben megtaláltam hozzá mindent. Felhívtam anyut mit főzzek. Sertéspörkoltet javasolt. Azt mondta ez könnyû. Megcsinálntam. Tesóm hazajött meglátta es elment. A barátja mondta, hogy tesóm utalja ezt a kaját. Felhívtuk azt mondta szetveri a konyhát. Anyám azt mondta elfelejtette. Most mit csináljak. A barátja megette én is.

2020. júl. 12. 13:58
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
71%
igen. előző...
2020. júl. 12. 17:58
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

De miert kened anyadra az egészet te miért nem tudtad hogy nem szereti nem ismered 10éve? Nem együtt eltetek?

És miért anyád hibája hogy nyulkalsz a kajajahoz és ez van akit zavar(Joey:p) vagy éhes volt és túl reagálta?

2020. júl. 12. 18:51
 33/35 anonim ***** válasza:
50%

Azért röhög mert viccesen tulreagalta. En is csak a brassoit szeretem a sima porkoltet nem, a gulyást pláne nem, de anyám nem hiszem hogy tudja mert nem csaptam hisztit, ha az volt otthon,

ettem belőle, úgy mint a menzán mert egyszer- egyszer belefér változatossagnak meg mégiscsak főtt kaja nem fogok helyette sajtos kenyeret enni.

Plusz nálunk anyu ritkán főz, neveloapam szokott Anyu süt sütiket de 100. alkalommal is rácsodálkozik hogy nem szeretem a zserbot. Mert hát hogy lehet azt nem szeretni, és de ezt kostoljam meg ez biztos ízleni fog

2020. júl. 12. 19:07
 34/35 anonim ***** válasza:
0%

"Direkt csinálja anyánk?"

Igen, ditekt elfelejtette. Nehogy már anyádat hibáztasd ezért!

Te sem vagy hibás, hisz honnan tudjad, hogy ki mit szeret. Gondolom van neked ezer másik bajod, minthogy számontartsd mások étkezési szokásait.

Írják sokan, hogy a testvéredet kellett volna felhívnod, csak ugye meglepetést szerettél volna, ahogy írtad.

A testvéred tényleg egy hisztirkirálynő lehet, ha most ezért lelépett, mert nem szereti a kaját.

Most komolyan, amikor kicsik voltatok, szüleiteknél éltetek, akkor ha anyukátok valami olyat csinált, amit nem szerettetek, akkor elmentetek máshová enni?

Ez érthetetlen számomra.

2020. aug. 5. 15:21
 35/35 A kérdező kommentje:
Szerintem jobb, hogy elment. A lábast sr volt hajlandó elmosni.Nemigazan eltünk együtt.
2020. aug. 5. 16:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!