Mit csináljak, ha rám szállt egy tanár az egyetemen és direkt buktat? Emiatt csúszok, hogyan mondjam el?
Figyelt kérdés
Direkt lehúzta a szóbeli részét a vizsgának...
Már az első órákon rám szállt, mert nem tanultam számvitelt korábban...
2018. máj. 6. 20:39
1/6 anonim válasza:
Nyíltan, egyszerűen mondd el, tényként. Mert az.
2/6 anonim válasza:
Nem elmondani kell, hanem tanácsot kérni a szülőktől. Megemlíteni, hogy nekik biztosan van annyi élettapasztalatuk, hogy adnak neked jó megoldást a helyzethez.
3/6 anonim válasza:
Elmondani és a szülők tudnak segíteni. Saját tapasztalatból mondom
4/6 anonim válasza:
"Mit csináljak...?"
Hagyd abba a kamu kifogások gyártását és tanuld meg az anyagot.
5/6 Metionin válasza:
C vizsgán kérheted hogy szóban, bizottság előtt vizsgázz. Én egyszer megcsináltam, nem volt kedvem egy szar tölteléktantárgy miatt csúszni de az a sggfej már 2x buktatott meg úgy hogy tudtam a helyes válaszokat. A bizottságos vizsgán fogcsikorgatva bár de beírt egy hármast.
6/6 anonim válasza:
Biztos, hogy a tanárban van a hiba?
Nem te vagy a figyelmetlen?
Ezt a kérdést is a "szülő-gyermek kapcsolat"-ba sikerült kiírni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!