Az egyetemen a tanároknak 3 munkanapjuk van rá, hogy
kijavítsák a dolgozatokat és felrakják az eredményeket
a Neptun-ba. De a tanárnak most összesen 14 napig tartott.
Mit lehet ilyenkor csinálni?
Pot zh nincs? Sajnos altalaban az ilyen eseteknel tokmind1 mi van a tvszve, a tanarnak adnak igazat...
2018. ápr. 24. 11:35
2/11 anonim válasza:
Az időpontot nem 3 nappal előtte adta meg. Nem a tanár munkájára kell kenni, ha rosszul sikerült, hanem önkritikát kell gyakorolni és TANULNI kell rá legközelebb!
2018. ápr. 24. 11:43
3/11 anonim válasza:
"hanem önkritikát kell gyakorolni és TANULNI kell rá legközelebb!"
Akkor talán a tanárnak példát kellene mutatni.
Másrészt addig fel se veheti s következő vizsgát, amíg nincs kijavítva.
2018. ápr. 24. 11:49
4/11 anonim válasza:
L O L
Ez már legalább a második féléved, nem értem, min vagy meglepődve. Nem fogja megengedni emiatt.
2018. ápr. 24. 15:08
5/11 anonim válasza:
Példát mutatni? Mást sem tudnak a diákok, mint nyavajogni. Jogok csak akkor kerülnek elő, ha őket pozitívan érinti. Visszavonnám a kreditrendszert és felébrednének, ha egy tárgy nincs meg, bukna az egész félév. Aztán beszélgetnénk jogokról és kötelességekről.
2018. ápr. 24. 15:11
6/11 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy 10 munkanapjuk van a dolgozatok kijavítására így a hétvégékkel együtt lehet 14 nap.
Az egyetem honlapján nézelődj a pontos napok számát illetően.
2018. ápr. 24. 15:13
7/11 anonim válasza:
#5: Igenis kötelessége a tanárnak példát mutatni, ez a magyarországi egyetemről gyakran hiányzik. Van olyan oktató, aki képes hónapokat ülni a beadandókon, és alapból is olyan a hozzáállása a hallgatókhoz, hogy páros lábbal vágnám ki. Ha az én órámon számonkérés van, akkor a következő órára ki van javítva.
#6: Ez egyetemtől függ, de a ZH-k esetén szerintem a legtöbb helyen nincs megszabva, hogy mennyi idejük van rá. A vizsga más dolog, de azt se tartja be mindenki.
2018. ápr. 24. 15:20
8/11 anonim válasza:
Nincs megszabva hogy mikor kell kijavítania a tanárnak a zh-t
2018. ápr. 24. 17:30
9/11 anonim válasza:
Nem olvastam el minden kommentet, de ahogy páran írták is, a 3 napos határidő az kizárólag vizsgára vonatkozik, zh-ra nem. Legalábbis Szegeden. De ha jól sejtem, más képzőhelyeken is így van.
2018. máj. 5. 11:53
10/11 anonim válasza:
Amúgy meg igen, tudna segíteni a HÖK, ha benne van a tvsz-etekben ez a 3 napos zh-ra vonatkozó határidő. Ha megtalálod benne, akkor keresd fel a hökötök jogsegélyszolgálatát, vagy ha nincs ilyen szervezet (amit erősen kétlek), akkor google → hallgatók ügyvédje, és mehet az e-mail.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!