Mi történik, ha kicsúszok a tandíjbefizetési határidőből?
Figyelt kérdés
Átutaltam 29-én a neptun gyűjtőszámlájára, de még nem írták jóvá. Nekem 31-éig rendezni kell ezt a tartozásomat, de gondolom, nagypénteken ott sem dolgoznak. Mire számítsak így?
DE GTK
2018. márc. 30. 12:57
1/7 anonim válasza:
Két-három munkanap, amíg megérkezik. Keddig biztosan nem kerül a gyűjtőszámládra a pénz. Ha a határidőt elszalasztod, akkor kiírnak egy késedelmi díjat, amit szintén be kell majd fizetni.
2/7 anonim válasza:
Nálunk BGE-n semmi sincs belőle... Én si lecsúsztam most egy héttel.
3/7 A kérdező kommentje:
De akkor nem szüntetik meg instant a jogviszonyom, ugye? Elég kellemetlen lenne egy ilyen hülyeségem miatt :(
2018. márc. 30. 13:26
4/7 anonim válasza:
Nem, pár nap késés miatt nem fognak kirúgni:)
Max. késedelmi díjat írnak ki.
5/7 A kérdező kommentje:
kicsit túlgondoltam a dolgot, nem is tudjátok, mennyire megnyugtattatok most! :) legközelebb jobban figyelek. Kellemes húsvétot!
2018. márc. 30. 18:37
6/7 anonim válasza:
Neked is! :)
Igazából az a lényeg, hogy vizsgák előtt be legyen fizetve, mert nem engednek vizsgázni különben, meg felvenni se tudod, ha tartozásod van (régen ezt még lehetett). De ezt ne mond senkinek, mert még kifotgatják a dolgozók.
Igazából kellene különeljárási díjat is fizetni, de nekem még sosem írtak ki, ahogy másnak sem.
Egyébként nem először járzam így, akkor én is beparáztam. Nincs rajta semmi szégyelni való.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2018. márc. 31. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!