Direkt csinálja anyánk?
Figyelt kérdés
Testvéreméknél nyaralók. Ők elmentek reggel a bolhapiacra. Én később keltem fel. Gondoltam meglepem őket egy ebéddel. A hűtőben megtaláltam hozzá mindent. Felhívtam anyut mit főzzek. Sertéspörkoltet javasolt. Azt mondta ez könnyû. Megcsinálntam. Tesóm hazajött meglátta es elment. A barátja mondta, hogy tesóm utalja ezt a kaját. Felhívtuk azt mondta szetveri a konyhát. Anyám azt mondta elfelejtette. Most mit csináljak. A barátja megette én is.2020. júl. 12. 13:58
12/35 A kérdező kommentje:
kedves utolsó nem értelek
2020. júl. 12. 14:30
13/35 Thispain válasza:
Szerintem eléggé "összetartó" lehet a családotok, ha a testvéred "nem akar vitát", emellett nem tudjátok, hogy ki milyen ételt szeret, vagy utál.
14/35 anonim válasza:
Miért nem a tesódat hívtad fel?
15/35 A kérdező kommentje:
Tesóm azt mondta lehiggad. Amúgy igazad van utolsó.
2020. júl. 12. 14:35
16/35 anonim válasza:
Sok mindent lehet belőle, gulyást, brassóit, akármilyen sertéstokányt... lehet, hogy azért sértődött meg, mert más terve volt azzal a hússal 1-2 napon belül.
Én sem biztos, hogy oda lennék ha a saját hűtőmből lepnének meg, főleg ha nem olyannal amit szeretek is. Mondjuk azért nem mennék el.
17/35 anonim válasza:
Én mindkettőtöket megértelek. Te csak jót akartál, munkát tettél bele, csak kommunikációs baklövések történtek. A testvéred helyzetébe is maximálisan bele tudom élni magam. Megvásárolt mindenféle összetevőt, biztos volt valami terve vele, erre hazamegy, minden el fel lett használva a konyhából egy olyan ételre amit utál, ráadásul nem tudta senki, hogy ezt utálja, ezt még pluszba is magára vehette, hogy "ennyire nem ismernek?". Ha az én hűtőmet rámolná ki az egyik rokonom, és csinálna mondjuk milánói makarónit belőle amit rühellek, akkor én is istenesen megsértődnék. Jó szándék ide vagy oda. Gondolhatja akár összeesküvésnek is, hogy DIREKT olyan ételt csináltatok neki, amit nem szeret. Ha nem is van így, de gondolhatja ezt. Még egyszer mondom, te nem vagy hibás mert jót akartál. Csak a jó szándék nem mindig csapódik le úgy, ahogy azt szeretné az ember.
18/35 anonim válasza:
öntsd föl zoldseg levessel és kész a finom gúlyás:D
Bekeszult a nagy vasárnapi ebéd menüjére, elmegy bevásárolni éhesen hazacaplat, erre küldhet vissza a teszkoba plusz száz óra😁
19/35 anonim válasza:
"öntsd föl zoldseg levessel és kész a finom gúlyás"
Ha a gulyást se szereti szűrd le csinalj egy hagymás fokhagymás (némi paradicsom alapot és tedd bele a húst és süssel hozzá krumplit. És kész a brassói!
20/35 anonim válasza:
Ha a testvèred hűtőjében volt az alapanyag, akkor őt kellett volna megkèrdezni mi legyen belőle. Nagyon nem egèszsèges valami a csalàdotok dinamikàjàval, ha ez se neked, se anyàdnak nem jutott eszetekbe. A testvèred is gondolom nem emiatt az egy alkalom miatt sèrtődött meg,lehettek előzmènyei. A sajàt gyerekèről nem jut eszèbe mit szeret ès mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!