Direkt csinálja anyánk?
Figyelt kérdés
Testvéreméknél nyaralók. Ők elmentek reggel a bolhapiacra. Én később keltem fel. Gondoltam meglepem őket egy ebéddel. A hűtőben megtaláltam hozzá mindent. Felhívtam anyut mit főzzek. Sertéspörkoltet javasolt. Azt mondta ez könnyû. Megcsinálntam. Tesóm hazajött meglátta es elment. A barátja mondta, hogy tesóm utalja ezt a kaját. Felhívtuk azt mondta szetveri a konyhát. Anyám azt mondta elfelejtette. Most mit csináljak. A barátja megette én is.2020. júl. 12. 13:58
21/35 anonim válasza:
előző, ezt úgy nevezik, h passzív agresszió. "véletlenül" elfelejtette, hogy a nagylány utálja a pörköltet, így a kisebbre hagyta, hogy felbosszantsa és összeugrassza őket
22/35 anonim válasza:
Hát, ha anyád el is felejtette, hogy nem szereti, és valamiért te sem tudtad, szerintem ez akkor is nagyon nagyon túlzó reakció volt a testvéred részéről. Vannak emberek, akik rosszul vannak attól, ha a konyhájukban más főz, vagy ha a házukban más takarít, én is ilyen vagyok, szóval maximálisan megértem azt, akit ez kiborít. De soha nem reagálnék le így egy ilyen helyzetet, ez nagyon óvodás reakció. Ha mást akart volna főzni abból a húsból, akkor is mondhatta volna, hogy "Basszus, hugi/öcsi, pont ma akartam volna elfőzni azt a húst, máskor kérdezd már meg légyszi, hogy mi a tervem, mielőtt nekiállsz valaminek." Aztán ennyi, megy tovább a nap.
23/35 anonim válasza:
Szétveri a konyhát szétverném én a fejét amúgy :D de legalább mennék haza agresszív csicskák közeléből. Egyébként legközelebb ha tesódnál vagy őt kérdezd meg, esetleg menj el boltba, vegyél ugyanilyen húst, ha tervei voltak vele, ne ő igazodjon hozzád. Hülye helyzet de nem akartál rosszat, majd nyugi lesz
24/35 anonim válasza:
Érdekes, hogy és anyád sem tudjátok, hogy mi az, amit abszolút nem eszik meg a tesód. na mindegy.
Talán a tesód kellett volna megkérdezni, mit főzz. Ő hűtője, ő kajája.
25/35 anonim válasza:
Hát ha egy vendégem a megkérdezésem nélkül a hűtőmben turkál a távollétemben és olyan kaját csinál, amit nem szeretek, szándéktól függetlenül én is rosszul kezelném. Az más kérdés, hogy nem rohannék el, de valszeg rendelnék egy pizzát, meg elmennék boltba, hogy megvegyem azokat a dolgokat, amiket elhasználtak a hűtőmből, és szükségem volt rájuk.
Gondolom nem direkt csinálta anyukád, az én szüleim is képesek ezredjére is rácsodálkozni, hogy miket nem szeretek, pedig 30 múltam.
26/35 A kérdező kommentje:
Tesóm nem tud konfliktust kezelni azért ment el. Anya kb fél óráig ezen röhög.
2020. júl. 12. 17:18
27/35 anonim válasza:
ez volt anyád célja. fentebb írtam a passzív-agressziót, de le lettem pontozva
28/35 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztalak le
2020. júl. 12. 17:33
29/35 anonim válasza:
nem is neked írtam, hanem általánosságban
30/35 anonim válasza:
Így, hogy még röhög is, lehet, hogy direkt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!