Szökési taktikák? Nektek mik vannak/voltak?
Figyelt kérdés
2020. júl. 11. 21:14
2/13 anonim válasza:
Nem szöktem. Nálunk szokás volt beszélni egymással, a szökdösés, hazudozás, gerinctelenség viszont nem volt jellemző.
3/13 A kérdező kommentje:
Barátnőmhöz szeretnék. A családom és az ő családja összevesztek és minket is eltiltanak, napközben nem mehetek sehova mert tudják úgyis találkozunk
2020. júl. 11. 21:20
4/13 anonim válasza:
Kérlek ne szökj el. A családoddal beszéld meg elsősorban.
5/13 anonim válasza:
0. gondoskodj egy lakóhelyről (lehetőleg ház legyen, sátor nem olyan kényelmes, elzavarják a hajléktalanokat sok helyen, szóval az is kiesik)
1. Szaladj el a gyógyszertárba, és vegyél kloroformot, lehet, hogy elzavarnak, mert nincs főgyógyszerészi engedélyed, ekkor jön szóba a 1/b taktika
1/b. szimplán kötözd meg őket, de gondoskodj arról, hogy ha nagyon kell, akkor el tudják oldozni magukat, mert amúgy letartóztathatnak
2. hagyd el a házat, ne foglalkozz velük
3. SZABAD VAGY, tiéd a világ
4. menj vissza, miután meguntad a hátsókertben való bújkálást, mert a szüleid majd meghaltak a félelemtől, nem olyan jó odakint
-1. Nehogy komolyan vedd, ez csak vicc, kérdés témájából kiindulva elég fiatal lehetsz.
6/13 anonim válasza:
Láttam azt a filmet, az a Juli, meg a Romero srác jól megszíta.
7/13 anonim válasza:
Ne szökdössé,hanem beszéljél a családoddal. Vagy nincsen szád?
8/13 anonim válasza:
Mondjuk egy olyan családban, ahol azért eltíltják egymástól a gyerekeket, mert a 2 család összeveszett, nem hiszem hogy ezt meg lehet beszélni.
9/13 anonim válasza:
Szerintem sem lehet megbeszélni. Jó nagy idióták a szüleid, ha ilyen gyerekesen gondolkodnak. Én kisétálnék az ajtón és szarnék arra, hogy mit gondolnak. Amúgy is elég abszurd hogy "eltiltottak", mert szerintem ha tini vagy, már magadtól is eltudod dönteni mit akarsz. Nehogy már anyuci-apuci mondja meg mit tegyél, ez olyan gáz!
10/13 anonim válasza:
Módját kell találni a megbeszélésnek. A szökésből tragédia is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!