Hogyan vegyem rá anyukám, hogy este elengedjen kajálni egy olyan fiúval akit nem ismer?
Figyelt kérdés
Jobb lenne neki kamuznom, vagy mondjam el?2020. júl. 10. 00:15
31/38 anonim válasza:
Milyen rossz dologra gondolsz? Hogy a Kérdező nem tud találkozni mégse a haverjával? Na mert ez az a rossz dolog, aminek komolyabb valószínűsége lehet... ha nem áll ki magáért...
32/38 anonim válasza:
Előbb mutasd be anyukádnak.
Ne este menjetek, hanem délután.
33/38 anonim válasza:
"Milyen rossz dologra gondolsz? Hogy a Kérdező nem tud találkozni mégse a haverjával? " Nem. hanem hogy a kérdező hazudik az anyjának, a faszi megerőszakolja, kilöki az út mellé,a szülő meg nem tudja hogy kivel, merre van, és esélye sincs segíteni, mert a kislánynak annyira fontos a fa.sz hogy lazán átcseszi a szüleit. HA nem rossz szándékú a pasas, miért is nem köszön be a szülőknek a vacsora előtt? Csak ennyi. Ja, hogy nem akarja hogy ismerjék...
34/38 anonim válasza:
" a faszi megerőszakolja, kilöki az út mellé" - hát persze... nem nézel túl sok krimit?
35/38 A kérdező kommentje:
Végül nem mentünk sehova, hanem itthon főztem és itthon ettünk és beszélgettünk együtt. Egyébként teljesen normális srác, előtte találkoztam már vele párszor.
2020. júl. 11. 12:55
37/38 anonim válasza:
Hat ne haragudj meg de en anyukad helyeben ha nem ismernem nem engednelek el meg hazudni nem erdemes hazug embert hamarabb utolerik mint a santa kutyat
38/38 anonim válasza:
"Végül nem mentünk sehova, hanem itthon főztem és itthon ettünk és beszélgettünk együtt." Látod, ez egy tökéletes megoldás volta helyzetre. És következőre már nem csak egy idegen csávó lesz akit a szüleid bizalmatlanul kénytelenek fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!