Miért hajtogatja anyám nekem, hogy ismer amikor nem is? 14l
Figyelt kérdés
Ha valami rossz dolgot gyanít akkor ő "ismer"(magyarul a legnagyobb k... évfolyamtársaimból kiindul)De ha ünnepre,szülinapra akar nézni ajándékot ha százzor kérdezi és mondom neki se tudja mert "ő nem ismer"
Miért?
2016. szept. 22. 17:44
1/13 anonim válasza:
Mert minden tini az hiszi magarol hogy mekkora egyeniseg, meg o mas mint a tobbi. A valosagban pedig nem igy van.
2/13 A kérdező kommentje:
Tudtommal én még nem votam részeg és szűz vagyok.Nem is cigizek...
2016. szept. 22. 17:52
4/13 anonim válasza:
hagyd rá a dolgot, az anyák ilyenek
5/13 anonim válasza:
Az anyák magukra gondolnak, amikor ilyent mondanak. Ő szült, ó nevelt, nap mint nap.
6/13 anonim válasza:
Csatlakozok az első válaszolóhoz. Attól hogy te nem veszed észre, most abban az "engem senki sem ért meg és senki sem ismer igazán, még az anyám sem" korban vagy. Majd elmúlik és rájössz hogy tévedtél.
7/13 A kérdező kommentje:
Félreéresz kedves 6-os.Nem arra célzok,hogy azt hiszem,hogy nem ismer anyáma.Arra gondolok,ha gyanusítgatni akar valamivel akkor ő azt mondja,hogy ismer ha meg ajándékot akar nézni nekem,akkor ha százszor megkérdezi mit akarok is hajtogatja hogy nem tudja mit szeretek mert nem ismer pedig mondom neki.Itt arról van szó amit anya mond,nem arról amit én gondolok.
2016. szept. 22. 20:53
8/13 anonim válasza:
Nem értem hogy egy ilyen apróság miért zavar.
9/13 anonim válasza:
Visszakérdezek: Szerinted te ismered magadat?
Azt gondolom, anyukád jobban ismer téged, mint te magadat.
10/13 anonim válasza:
"Azt gondolom, anyukád jobban ismer téged, mint te magadat."
Persze, teljesen nyilvánvaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!