Miért hajtogatja anyám nekem, hogy ismer amikor nem is? 14l
Ha valami rossz dolgot gyanít akkor ő "ismer"(magyarul a legnagyobb k... évfolyamtársaimból kiindul)De ha ünnepre,szülinapra akar nézni ajándékot ha százzor kérdezi és mondom neki se tudja mert "ő nem ismer"
Miért?
Bezzeg ha ezt már huszonévesen mondaná, akkor nem lenne problém, mert hogy szegény kérdező. Pedig még ha 22 éves volna, ugyan ez a probléma fenállt 14 évesen is. Ezért nem értem ezt a kettős mércét.
Anyám már sok mindennel megvádolt. Hogy r.b@nc vagyok (megj.: leszbikus vagyok, 5 éve az első párkapcsolatomban...), hogy tízezreket loptam tőle (egyszer sem nyúltam engedély nélkül a tárcájába, amikor meg megengedte, a szeme előtt csináltam mindent) meg hogy mindenképpen át akarom verni és azért nem aludhattam egyik barátnőmnél sem, azaz haverilag, mert hogy este biztos elmentem volna bulizni (újabb megj.: nem szeretem az alkoholt, meg hogy idegenek tapogatnak, sosem voltam buliban). De nekem egyikre sem lehetett szavam, mert ő aztán bizony jobban tudja. Így lettem a hazug lopós csaló kislány.
Tehát: Vannak ilyenek. Sajnos ezzel nem tudsz mit tenni, de remélem nem a születésnapi ajándék a legnagyobb probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!