Kinek kéne lemondani a gyerekről?
Adott egy 18 éves lány és az anyukája aki 35 éves(az anyuka nagyon fiatalon szülte őt).
Anyuka elvált a lány apjától már régen. Új kapcsolata van már 6 éve és most összejött a közös baba.
Csakhogy kiderült hogy a lánya is terhes,az apa is fiatal tanuló otthon lakik szülőkkel testvérekkel.
A lakás mérete és az anyagiak nem engedik hogy mindkét babát megtartsák,plussz még ott a 18 éves utolsó éves gimnazista is. A fiú szüleihez sem mehetnek.
Az édesanya és új párja is szeretnék a gyereküket. A lánya is ragaszkodik a sajátjához.
A lány szerint az anyjának kéne elvetetni a babát mert 1. már van egy gyereke,2. mégis csak az első unokáját várja,3. Az anyja túl öreg ahoz h szüljön-a végém neki krll felnevelni a testvérét ugyis 4. 2-3 éven belül összeszedik magukat a párjával és költöznek.
Az anyja(és a párja) úgy gondolja a lánynak nem kéne megtartani a babát mert 1.még tanulnak mindketten 2. anyagilag nekik kell allni mindent 3. az anyuka fogja nevelni a babát mivel a lány folytatni fogja a sulit 4. Lehet még neki gyereke fiatal-az anyjának már nem biztos
Neked szülőként mi lenne a fontosabb? A saját születendő gyereked vagy a le endő unokád?
A lány soha nem bocsátja meg az anyjának ha nem tarthatja meg a babát-azt mondta akkor ha abortuszra kell mennie akkor inkább hajlektalan prosti lesz csak az anyját ne kelljen látnia soha. Az anya párja- mivel neki első saját gyerek lenne- ha elveteti akkor elhagyja a nőt. Családot szeretne és ha a nőnek a jogilag felnőtt lánya a fontosabb akkor vele nem tud közös jövőt tervezni.
Azzal számol a lány, ha a mostohapa lelép - mert ugye ha az anya abortuszra megy, akkor megmondta, hogy elhagyja, tehát marad az anya fizetése 3 felnőttre és a babára? Sehogy nem fognak kijönni. Ugye azon megy a vita, hogy anyagiak miatt nem fér bele, hogy anya is szüljön.
Viszont ha anya abra megy, ugyanúgy kiesik egy fizu - a mostohafateré, tehát ugyanott vannak.
Számomra az a legfelháborítóbb, hogy a lány nem is kéri, ELVÁRJA, hogy az anya tönkretegye a feltehetően jól működő házasságát, elvetesse a tervezett várt gyerekét, hogy ő megtarthassa a(gondolom) becsúszott gyerekét 0 végzettséggel, gyesre, családira, ami semmire nem elég és ehhez még vágjon jópofát és tartsa el az újdonsült kis családot egyedül.
Hát ez az a pont, ahol sok sikert kívánnék neki a prostituált karrierjéhez.
Ha ennyire sz@rba se néz a lányom én miért áldozzak fel mindent?
Én azt mondom, akkor játsszon valaki felnőttest, ha felnőtt, tehát képes eltartani önmagát és a születendő gyermekét, nem a szülők nyakára és pénztárcsájára kell gyereket potyogtatni.
Azt viszont én se értem hogy egy ilyen kirohanás után a kislány miből gondolja hogy neki lesz hely otthon?
Ha annyira babázni akar nem kötelezném abortuszra, viszont megmondanám, hogy felejtse el az iskolát, a gyerek 6 hónapos korában mehet bölcsibe, addig lakhatnak nálam, utána megy szépen dolgozni, és apukával együtt albérletbe(amit teljen ők egyedül fizetnek). Ha ez nem tetszik akkor viszont az én nyakamra nem szülhet. Munka és gyerek mellett ha annyira akar estin majd leérettségizik.
Örökbeadás nem játszik?
Ha nem, akkor inkább vetesse el. Nyomorba minek gyereket vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!