Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Azért k-va vagyok, mert...

Azért k-va vagyok, mert lefeküdtem 2 sráccal? Ez csak szerintem erős "viccnek"?

Figyelt kérdés

Egyszer beszéltem itthon nyíltan a szerelmi életemről, magánéletemről. 16 voltam és az anyám rettenetesen kiakadt, hogy nekem mit jár az eszem a fiúkon, nagyon nagy vita lett belőle. Pedig semmi extrán durva dolog nem volt, annyi volt a történet, hogy chateltem egy évfolyamtársammal, és már vártam, hogy egy szombati buliban esetleg történjen valami, vagy hazakísérjen és ezt elmondtam itthon. De tanultam az esetből, azóta nem említek ilyesmiket. Megbeszélem a dolgaimat a legjobb barátnőimmel, tőlük kérek tanácsot. Viszont valahogy szóbajött itthon a szex, én is hozzászóltam a témához és anyám rám néz, hogy dehát én még szűz vagyok. Mondom ja, persze, hogyne, 21 évesen biztos. Szóval addig jött utánam és faggatott, hogy mondtam, hogy már elég régóta élek nemi életet és én ezt egyáltalán nem látom olyan tragikusnak, mint ő. Nekem is vannak szükségleteim, annak ellenére, hogy párkapcsolatra, együttélésre nem vágyom.

Nem naponta cserélgetem a partnereimet, nem is buliban összeszedett ismeretlenekkel szexelek. Az első fiúval még gimi alatt feküdtem le, a mai napig nagyon jóban vagyunk, a másodikkal pedig 2 éve van "barátság extrákkal".

Felhívta a legjobb barátnőmet is, hogy ez igaz-e és hogy úristen, MIT NEVELT Ő. Meg hogy mit gondolnak rólam mások, hogy szexelek, de nincsen se udvarlóm, se párom. Mondom semmit, mit gondolnának? Nem írom ki másnap a homlokomra, hogy szexeltem, de amúgy szingli vagyok. 3 napja folyamatosan megjegyzi, hogy "egy k.va vagy", meg hogy ő egy kvát nevelt és hogy ezt sürgősen fejezzem be, mert haza leszek hozva Budapestről (ott élek, tanulok), aztán figyelve lesz rám. Tegnap már mondtam, hogy nekem ez rosszul esik, mert akkora kva csak nem lehetek, ha eddig ez fel sem tűnt neki. Erre hogy hát ő csak viccel, ne vegyem már ezt komolyan...

2020. júl. 9. 08:33
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
88%

Vicc kedvéért adj anyudnak 20 000 et, hogy ennyi az ő része...

Azt a balhét megnézém!

2020. júl. 9. 09:26
 12/30 anonim ***** válasza:
91%

K* biztos nem vagy, mert az pénzért csinálja.

A r*banc jelzőhöz szerintem kevés a 2 faszi.

Férfiak között is sokan csak k*rni akarnak, van ilyen nőben is, nincs ebben semmi meglepő.

A helyén kell az ilyen embert kezelni, nem kell vele komoly kapcsolatra alapozni.

2020. júl. 9. 09:26
 13/30 anonim ***** válasza:
83%
11: 😂😂
2020. júl. 9. 09:33
 14/30 A kérdező kommentje:

Szerintem kv-a, ribi akkor lennék, ha hetente más pasival akarnék lenni. De ez nincs így.

Nem tudom, miért baj/hihetetlen, ha valaki nem vágyik párkapcsolatra. Nekem így is teljes az életem, azt csinálhatom, amit szeretek és nem kell valakihez alkalmazkodnom, engedélyeket kérjek. Lehet ez a családi hátterem miatt is van, mert már a nagyszüleimnél azt láttam, hogy a nő nincs tisztelve, semmibe sincs beleszólása és dolgozzon, vigyen haza pénzt, de közben az otthoni teendők, gyereknevelés 100%-a is rá marad. Anyukám is a 3. házasságában van, innen is menne, szabadulna, mert a nevelőapám lényegében házi cselédnek tartja, de nem megy, mert "mit gondolnának mások". Baráti, ismerettségi körökben is ugyanez van. Boldogtalanok a legtöbb párkapcsolatban, és vagy a pénz, vagy a gyerek, vagy a megszokás tartja őket össze, vagy pedig a "lehetne rosszabb is".

Biztos vagyok benne, hogy egyszer majd én is "megkomolyodok" és szeretnék komolyabban kezdeni valakivel, de egyelőre még tökéletesen elvagyok így. Megvan a saját életem, céljaim, hobbijaim. Nem félek, hogy vajon megcsalnak-e éppen, vagy hogy holnap a párom felkel és közli, költözzek el, mert ő szakítani akar... És akkor építhetném fel újra az egész életemet kb. Nekem ez nem hiányzik.

Ettől függetlenül nem fekszem le akárkivel, elég magasan van nálam a mérce. Megválogatom ezt is ugyanúgy, ahogy a barátaimat.

2020. júl. 9. 09:37
 15/30 anonim ***** válasza:
40%

"Nem félek, hogy vajon megcsalnak-e éppen, vagy hogy holnap a párom felkel és közli, költözzek el, mert ő szakítani akar... És akkor építhetném fel újra az egész életemet kb. Nekem ez nem hiányzik."

Én is rossz családi háttérből jövök, csak filmen láttam jó házasságot, kipróbáltam az együttélést egyetlen hónapig, és annyit érzékeltem, hogy cseléd lettem, énidőm nulla, megszűntem létezi mint individuum, és még a szex sem jó az illetővel, aki amúgy "jó ember".

2020. júl. 9. 09:40
 16/30 anonim ***** válasza:
82%

"Szerintem kv-a, ribi akkor lennék, ha hetente más pasival akarnék lenni. "

Akkor sem.

Egy férfinak lehetnek alkalmai partnerei, az még menő is, egy nőnek meg nem?

Qrva, ribi, akkor lennél, ha pénzért csinálnád, vagy lenne valakid, és mellette kufircolnál félre.

2020. júl. 9. 09:42
 17/30 anonim ***** válasza:
30%

Nem anyukád a hibás.

Ha normálisan közölted volna, nem úgy válaszolsz hogy "ja, persze, 21 évesen..." nem így reagált volna.

Mivel gondolom nem vittél még haza pasit, így jogosan gondolhatta hogy még szűz vagy.

Nem vagy kva, ő sem gondol annak, csak nem érti a dolgot. Talán ha normálisan, felnőtt módjára közölted volna, nem úgy kezelne mint egy tinit.

Felelőtlennek tűnsz a szemében (tudom, hogy nem vagy az), de ha ilyen lazán odanyögöd neki hogy "muter amúgy szexszelek de nincs ebbe semmi", én is pislognék mint a szemafor.

2020. júl. 9. 09:57
 18/30 anonim ***** válasza:
17%

Kérdező, téged a félelmeid tereltek ebbe az irányba, talán ezzel érdemes lenne foglalkoznod.

Nincs baj a szabad szexszel, egy nőnek is vannak szükségletei, de amit írtál, elég erősen árnyalja a képet. Nem mindegy, hogy azért szexelünk, mert ez egy testi szükséglet és vágyunk rá, vagy azért, mert félünk elköteleződni egy másik ember iránt.

2020. júl. 9. 10:01
 19/30 anonim ***** válasza:
87%

Azért Anyukád is elkésett ezzel a “mit gondolnak mások” monológgal a harmadik házasságát taposva...

21 éves fiatal nő vagy, most kóstolsz bele az életbe konkrétan. Nem törvényszerű, hogy ennyi idősen azon járjon az eszed, ami 40-20 éve egy egész generációnak; hogy “jaj, csak 2 éven belül elvegyen valaki és 24 éves koromra lepulyázzak”. Nem. Igenis most kell kiélni Magad, kilépni a komfortzónádból és megismerni a korlátaidat - ami a leírásod alapján bőven átlagos. Nem a majdani párkapcsolatodban, ne adj Isten’ házasságodban kell ráeszmélned, hogy mennyi minden maradt ki az életedből. Két szexpartner pedig nem a világ. Az sem erkölcsösebb, aki élete aktuális szerelmét váltogatja sűrűn.

Őszintén belegondolva, én jobban szégyellném, ha annyi idősen egy többé-kevésbé stabil házasságot sem tudnék felmutatni, minthogy szórakoztam egy jót 21 évesen.

2020. júl. 9. 10:02
 20/30 anonim ***** válasza:
87%

Lol.

21 éves koromra 6 szexuális partnerem volt, mind "párkapcsolat", már ha a tini többhónapos kézenfogva sétálások annak számítanak.

Nagyim szemében anyu is mocskos K volt, mert 18 évesen lefeküdt azzal a sráccal, akivel 3 éve járt.

Számomra az durvább volt, hogy 2 hónap után igent mondott apámnak, és fél éven belül hozzáment... (Nem volt terhes)

2020. júl. 9. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!