Ha apámmal ketten elköltözünk, akkor elvehetnek apámtól?
A helyzet a következő:
Négytagú család - anya, apa, 16 éves lány, 12-13 éves fiú.
Anyám elviselhetetlen, és apámmal azt tervezzük, hogy mi ketten elköltözünk, mert már nem bírjuk tovább. Anyám és apám 6 évig voltak házasok, elváltak, de csak papíron, és most 12 éve élettársi kapcsolatban vannak (hosszú történet). Anyám kapta meg a gyerek felügyeleti jogot. Apámmal ha elköltöznénk, akkor lenne valami következménye? Visszavihetnének anyámhoz?
Sajnos nem, az hogy melyik szülő foglalkozik/foglalkozott többet a gyerekkel nem játszik semmit közre, leginkább a jövedelmet nézik, meg azt hogy mennyire tudnak jól színészkedni a szülők.
Tudok olyan esetet is például hogy mindenki tudta hogy az asszony egy idegbeteg állat volt, mégis neki adták a gyereket szimplán azért mert tudott mosolyogni meg 50-ezerrel többet keresett a volt férjénél...
Ezenfelül én is megtapasztalhattam ezt az ÁLLÍTÓLAG csodásan működő rendszert, szimplán 2 dolgot néznek,az egyik a pénz,meg az hogy jó színész vagy-e,ha 5000-el többet keresel,és jól tudsz mosolyogni akkor nyertél és pont! Anyámnak pl ez csak amolyan presztízs kérdés volt, miután nála helyeztek el gyakorlatilag rám se nézett, max ha ideges volt és valakit verni kellett... Azóta már eltudtam költözni, aznap ahogy betöltöttem a 18-at már el is jöttem!
14-es én nem vagyok nőgyűlölő, van rá példa mikor a férj az idegbeteg állat és mégis neki adták a gyereket, szerintem az sem jobb...
Mellesleg miért is lennék nőgyűlölő? Tán nálad ez az ultimate fegyver? Az hogy fingod sincs kivagyok és le nőgyűlölőzöl? Szánalmas!
" meg 50-ezerrel többet keresett a volt férjénél..."
Bocsi, de ez a legkevésbé sem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!