Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőként mit éreznél ha az...

Szülőként mit éreznél ha az egyke lànyodnak 29 évesen még párkapcsolata sem lenne, nem hogy unoka?

Figyelt kérdés
2020. júl. 5. 20:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
89%
29 évesen még szemtelenül fiatal.
2020. júl. 5. 21:42
 12/25 anonim ***** válasza:
28%
Hát itt az összes válasz a "gyerek" oldalról érkezett, szerintem.Többféle a probléma egyébként. 1./általános dolog, hogy a gyerekek egyetemre-főiskolára járnak, kitolódott a felnőtté válás időszaka.Mivel még nem érzi magát felnőttnek, nem érzi, hogy párkapcsolatra volna szüksége, legalábbis olyanra, ami családtervezéssel jár. 2./Ha nincs/nem volt még párkapcsolata, illetve nem tudsz róla, az már jelzésértékű, vagy nagyon magányos, vagy nem tudja, merre induljon el. (saját neme felé?)Ne siettesd, csak rontasz a helyzetén, lehet, hogy azért nem talál párt, mert egyébként is vannak önértékelési problémái.Beszélgess vele, vezesd rá arra, hogy milyen klassz, ha megtalálja az útját és leválik a szüleiről (nem kidobni a családi ház ajtaján)
2020. júl. 5. 22:08
 13/25 anonim ***** válasza:
81%
Ez az Ő élete és itt most most nem az anyucika fogja megmondani neki h mit csináljon! Hadd döntse már el, könyörgöm! Ne legyen már ennyire önző!
2020. júl. 5. 22:18
 14/25 anonymousreview60 ***** válasza:
19%

Azt, hgy elb@$tam valamit. Anyám is, de részben még mindig hárít. De az is az ő ötlete volt, hogy menjek terápiára, ami kimozdított a gödörből, és kifelé haladok belőle. Anyám állítólag meg akarta beszélni velem a dolgokat, de én csak cseszegetésre emlékszek. Ezután jött a terápia.

#12: +1.

2020. júl. 5. 22:27
 15/25 anonim ***** válasza:
80%

Csak annyit, hogy még semmiről sincs lemaradva. 29 éves, nem 50. Csomóan viszonylag későn találnak párt, az én szüleim se estek kétségbe, hogy 29 évesen se volt senkim, most 34 évesen már van.

Meg akármennyire is szeretne unokát, azért ez a gyerek döntése, nem a nagyinak szül jó esetben, hanem magának meg a párjának.

2020. júl. 5. 22:59
 16/25 anonim ***** válasza:
37%

Szülőként mit éreznék?

Azt, hogy ha annyira unokákra vágynék, akkor előbb kellett volna gondolkodnom és nem egyetlen egy gyereket vállalnom!

Ismerek egy ötgyerekes házaspárt. Mikor nyugdíjba mentek (férj és feleség egyidősek) már 7 unokájuk volt három gyereküktől. És két gyereküknek még nincs gyereke.

Viszont ismerek olyan idős nénit is, akinek egyetlen lányától egyetlen lányunokája született, akinek párkapcsolata lett, de sok év alatt sem lett gyerekük, pedig orvostól orvosig jártak és egy lakás árát ráköltötték a kezelésekre. Az idős néni nagyon sajnálja, hogy nincs dédunokája, és unokája lassan már kifelé tart a szülőképes korból. És itt még a szándék is megvolt.

Szóval, kérdező, aki egyetlen gyereket nevel fel, elég nagy esélyt ad annak, hogy egyáltalán nem lesz unokája. Akár csupán egészségi okok miatt.

2020. júl. 5. 23:09
 17/25 anonim ***** válasza:
85%
és ha nem akar gyereket? az olyan nagy probléma lenne? légyszíves ne turkálj az egyetlen lányod magánéletében, pláne ne a méhében. vagy van egy íratlan szabály, hogy 29 évesen már meg kell találni az igazit? tényleg nem értem a kérdést. tessék haladni a korral, ma már nem úgy létezünk, hogy 16 évesen férjhez megyünk és gyereket szülünk, sőt teljesen elfogadott manapság, hogy egy nő ne szüljön. ha nem akar miért kellene?
2020. júl. 5. 23:25
 18/25 anonim ***** válasza:
20%

16 bocs de ha a kerdezonek is egeszsegugyi okok miatt lett csak egy gyereke. Nem kellene masokat latatlanban megbantani.

Kerdezo: en anyuka vagyok es sajnos eselyes, hogy egyke lanyom lesz.

Belegondolva az en fiatalkoromba en hasonlo helyzetben nem aggodnek, mert en is 30 folott talaltam part es szultem gyereket is. Viszint ha soha semmilyen parkapcsolata nem.volt, akkor azon jobban aggodnek es egyszer oszinten megjerdeznem valoban nem volt meg szexualis kapcsolata se vagy csak komoly kapcsolata nem? Sokan 30 folott kezdenek bele a komoly parkeresesbe. Remelhetoleg nem szuz:-).

Viszont ha nem a sajat peldamat veszem alapul, akkor azert aggodnek es ezt ereznem: aggodalom. Nem magamert, hogy lesz e unokam, hanem a lanyomert hogy lesz-e tarsa az eletben vagy hogy ugye nem egy hazas ferfi szeretoje amit titkol.

2020. júl. 6. 00:35
 19/25 anonim válasza:
77%
És akkor mi van?? Miért kéne egyáltalán gyereke legyen, főleg 29 évesen, tán kötelező..? Az ő élete, az ő döntése, gyereket vállalni pedig véletlenül sem kötelező, főleg nem azért, mert a szülők unokázni akarnak!
2020. júl. 6. 23:15
 20/25 anonim ***** válasza:
82%

Wáó..

Mikor fognak kiszállni az anyák a saját gyermekük méhéből?

Mikor fogják fel, a gyermek nem nekik szül unokát (ha szül). Hanem maguknak,akinek a nevelésébe semmi joguk beleszólni.

Anyós ugyan ez a verzió.

2020. júl. 10. 23:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!