Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim okozzák a legtöbb...

A szüleim okozzák a legtöbb problémát.Miattuk nem vagyok boldog. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Hálás vagyok azért,hogy feneveltek,de ez nem mehet tovább.

Nagyon sokat dolgoztatnak.És ha nem megyek akkor fenyegetnek,és meg is vernek.Az ételt is sajnálják tőlem.Ha valamit elhibázom akkor mindennek lehordanak.Semmire nem tanítottak meg.Mindent egyedül kellett megtanulnom.Ha kérek valamit akkor azt mondják,hogy abból a pénzből fizessem amit én keresek meg.

Egy normális szót nem szólnak,csak panaszkodnak,ordibálnak,és zsarolnak érzelmileg.Semmit nem lehet megbeszélni velük.Ha valamin vitatkozunk és megkérdezem,hogy miért gondolják így akkor ezt a választ kapom:”azért”,”hülye gyermek” stb.Ha elmondok nekik egy titkot akkor visszaélnek vele,direkt továbbadják idegen embereknek.Alig van pár barátom.Nagyon befolyásolnak a szüleim.Folyton szorongom itthon,valamit egy darab szarnak érzem magam miattuk.Alig várom,hogy elköltözzem,de még 2 évig ki kell bírnom valahogy.

2020. júl. 3. 14:58
 1/2 anonim ***** válasza:
39%

Szia, ne haragudj, ne vedd magadra ha durván fogalmazok, nekem csak ilyen a stílusom, nem ellened szól.

Szóval sajnos csak elviselni és ignorálni tudod ezt, addig amíg el nem költözöl, mert a szülőkkel nem tudsz mit kezdeni. Nagyon ronda, amit leművelnek veled, de nem tudsz mit kezdeni vele, mert te nem parancsolhatsz rájuk és az Ő házukban azt kell tenned, amit mondanak. Szabad jogod lesz elköltözni és hidd el jobban fogsz járni!

Ők dolgoznak?

Azt tudod tenni, amit erősen javaslok, hogy egyszerűen csak ne vedd fel a szavaikat. Tudom szar, menj el dolgozni, ne miattuk, MAGAD miatt. Tegyél félre magadnak házra, a te pénzed fölött viszont uralkodj.

Ha meg akarnak verni zárkózz be, vagy lépj le akárhova.

Testi bántalmazásért viszont tehetsz lépéseket, esetleg gyámügy, mert gondolom 16 lehetsz, ha 2 évet írtál. Amíg kiskorúnak számítasz, segítenek.

Próbáld kibírni, erre csak az a legjobb opció, hogy igen, elmész onnan, ez nem normális, amit csinálnak.

2020. júl. 3. 15:30
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy? Fiú vagy lány?

Mit dolgozatnak veled a szülők és mennyit?

Miket kértél tőlük, amit nem kaptál meg?

2020. júl. 4. 05:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!