Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Férfiak, mit éreztetek, vagy...

Férfiak, mit éreztetek, vagy mit éreznétek?

Figyelt kérdés
Férfiak, mit éreztetek, vagy mit éreznétek, ha a gyermeteket születés után a kórházban, majd 6 hónaposan, és tizensok év múlva láttátok viszont? De akkor is úgy, hogy a kiköpött mása-és szó szerint-az exedre hasonlít az a gyerek. Hogy éreztétek magatokat mikor fiatal lányként megláttátok? Nem döbbentetek/döbbennétek meg? Kívámcsi vagyok, hogy zajlott, és hogy zajlódna a lelketekben.

2020. júl. 3. 07:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 anonim ***** válasza:
98%

Azért azon nem lepődök meg, hogy a pasasnak nem kellett egy ilyen hoppás nő. Gondolom az életben is hasonló lehet a gondolkodása.

A gyereket sajnálom.

2020. júl. 3. 11:01
 72/86 A kérdező kommentje:
71 Hanyadik ostoba, buta regisztációddal irkálsz már? Felesleges személyeskedni, csak önmagad járatod le jobban. Amit akartam megtudtam,pont attól a személytől akitől akartam, a te véleményed még utolsóként sem érdekel. Magadat rakd rendbe mielőtt bárkit is véleményezel. Volna mit takarítanod önmagadban amint elnéztem.
2020. júl. 3. 11:04
 73/86 anonim ***** válasza:
87%
Én rendkívül érzékeny nő vagyok, de a pasi helyében sírnék örömömben, hogy nem veled kell leélnem az életem. Nem is csodálom, hogy úgy elmenekült tőled, hogy még a gyereke se érdekelte
2020. júl. 3. 11:09
 74/86 anonim ***** válasza:
80%
Na és újra együtt a flúgos család?
2020. júl. 3. 11:09
 75/86 anonim ***** válasza:
Milyen könyvet írsz, kérdező?
2020. júl. 3. 11:13
 76/86 anonim ***** válasza:
96%
Na most jön az hogy azóta mióta itt vitatkozik velünk felhívta az ex és szerelmet vallott, mi meg mind pukkadjunk meg😁
2020. júl. 3. 11:14
 77/86 anonim ***** válasza:
97%

71-es vagyok, ezt az egy darab kommentet írtam ide, de a paranoid, hablatyoló, képzelgő, flúgos néninek nem felel meg.

Pontosan attól tudtad meg pontosan azt a választ, amit akartál. Oksi :D

Nem érdekel a véleményem, mert bár kiraktad a zagyva magánéletedet egy nyilvános fórumra, ahol az a lényeg, hogy emberek válaszoljanak, de te a mágikus fristálygömbödnem keresed azt az emberet, akinek a véleménye megfelel.

Ez most tök olyan, hogy te egy bizonyos dolgot akartál hallani és addig hadováltál és írkáltál értelmetlen dolgokat, amíg ezt meg nem kaptad.

Azért a fejedet nem ártana megnézetni szakemberrel, mert vannak gondok.

2020. júl. 3. 11:16
 78/86 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem már terhes is a nagyon különlegesen érzelmes pasitól megint.
2020. júl. 3. 11:17
 79/86 anonim ***** válasza:
94%
Csupán egy két válasz volt olyan, ami neked tetszett a sok közül. Biztos nem mész szembe a forgalommal? Csak szeretnéd, hogy ez a lelkizős pasi rád verje a pélóját. Ki kell hogy ábrándítsalak. Téged már rég elfelejtettem. Sőt, ha annyira felismerte vol a a saját gyerekét, legalább egy gondolat erejéig is, akkor félre állt volna az autóval, és ráköszönt volna. Szóval kár a gőzért, mert a te drága lelkipasidnak már semmit nem jelentessz. Igazából pont hogy sajnállak, mert ennyi idő után is reménykedsz.
2020. júl. 3. 14:06
 80/86 A kérdező kommentje:
A stílus maga az ember, öröm látni, hogy mutatjátok meg szépen a belsőtöket.. Jobb napokat Nektek:)
2020. júl. 3. 14:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!