Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Férfiak, mit éreztetek, vagy...

Férfiak, mit éreztetek, vagy mit éreznétek?

Figyelt kérdés
Férfiak, mit éreztetek, vagy mit éreznétek, ha a gyermeteket születés után a kórházban, majd 6 hónaposan, és tizensok év múlva láttátok viszont? De akkor is úgy, hogy a kiköpött mása-és szó szerint-az exedre hasonlít az a gyerek. Hogy éreztétek magatokat mikor fiatal lányként megláttátok? Nem döbbentetek/döbbennétek meg? Kívámcsi vagyok, hogy zajlott, és hogy zajlódna a lelketekben.

2020. júl. 3. 07:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 anonim ***** válasza:
88%
Egy "tizensok" éves gyerek nem mondja azt, hogy bácsi. Egyébként ha normálisan meg tudtad volna fogalmazni a kérdést, már az elején normális válaszokat kaptál volna és akkor nem kellett volna leírnod nekünk, hogy mindenfélét beleképzelünk a dologba. Csak próbáltuk kitalálni, hogy mégis mi a francot akarsz.
2020. júl. 3. 09:14
 52/86 A kérdező kommentje:

51 Azok ti vagytok. Nálunk még a 16, 20, 22 éves is mondja alkalom adtán, ha éppen az áll a szájára egy beszélgetéskor.

A többi sallang amit lekörmöltél meg teljesen felesleges...

2020. júl. 3. 09:16
 53/86 anonim ***** válasza:
2%
50: Nincs mit. :) Számomra teljesen egyértelmű volt a kérdés, simán értelmezhető, úgyhogy nem értem, a többiek miért ugrottak így neked.
2020. júl. 3. 09:16
 54/86 A kérdező kommentje:
53 Én értem, és tudom miért:D De még egyszer köszönöm.
2020. júl. 3. 09:21
 55/86 anonim ***** válasza:
89%
Hát ha nálatok 16-20-22 évesen is azt mondják az emberek, hogy "bácsi", az igen nagy probléma 😂 ott valami akkor nem stimmel. A többi "sallang" amit odakörmöltem azért került oda, mert abban a tudatban voltál, hogy mi beleképzelünk az irományodba dolgokat amik nincsenek is és csak kiforgatjuk a szavaidat direkt, galád módon. De egyszerűen csak nem figyeltél irodalom és nyelvtan órán sem és nem tanultál meg fogalmazni.
2020. júl. 3. 09:24
 56/86 anonim ***** válasza:
92%
Az én ismerősi körömben minden csaj azt hiszi különleges lelki kapcsolatban áll azzal a pasival aki alkalmi szexre használja. Nem értem miért. A pasi oldaláról nézve valószínű csak véletlenül becsúszott a gyerek, akit ő nem akart. Lehet akármilyen érzékeny lelkületü ezek tények. Kérdező te pedig hiába tartod a lelki társadnak, ennyi idő után ideje lenne elengedned és továbblépni, különben sokat fogsz még szenvedni
2020. júl. 3. 09:26
 57/86 anonim ***** válasza:
100%

Én férfi vagyok, még különösebben "érzékeny lelkűnek" sem vallom magam, de elképzelhetetlen számomra, hogy legyen valahol egy gyerekem, akit összesen 2x láttam, születéskor és 6 hónapos csecsemőként.

A kérdéshez kapcsolódóan kérdeznélek Kérdező, hogyha nem voltál ott, amikor a lányodat megbámulta egy pasas, akkor honnan tudod, hogy az az apja volt?

2020. júl. 3. 09:26
 58/86 A kérdező kommentje:
57 *honnan tudod, hogy az az apja volt? Ez legyen az én titkom.
2020. júl. 3. 09:30
 59/86 anonim ***** válasza:
87%
Huh, kerdezo te kicsit, hogy is momdjam, zavart vagy... Hát te írtad, hogy az apja látta....
2020. júl. 3. 09:32
 60/86 anonim ***** válasza:
89%

Kerdezo, nem tudom te ki vagy, mi vagy, de egyszeruen olyan erthetetlen es bicskanyitogato a kerdesed, hogy az elmondhatatlan.

Itt MINDENKI normalisan valaszolt az altaluk ertelmezettek alapjan, te meg szemelyeskedsz, meg nyugiij pentek van, beke van, csak en nem ertem mi bajod van??

Kost milyen valaszt varsz erre a kerdesre? En peldaul szivesen valaszolok neked :

AZ A “ferfi”, aki annyira gerinctelen, hogy 16 even at lef•sta a sajat gyereket, nemcsak erzelmileg, de agyilag is kb nulla.

Hiaba is akarsz belemagyarazni a tortenetbe, az ilyen ember egyszeru, mint az 1x1, nem fogja megbanni a tettet, nem fog elgondolkodni, max annyit mond: ”BAMMEG ez tiszta anyja!

no megyek, mer kezdodik a baratok kozt!”

Kb ennyi jarhatott a fejeben.

2020. júl. 3. 09:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!