Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megengednétek hogy itt aludjon?

Megengednétek hogy itt aludjon?

Figyelt kérdés

Több mint fél éve vagyunk együtt a barátommal és tervezgetjuk hogy együtt alszunk. A hétvégén festik a szobáját úgyhogy úgy gondoljuk ez egy jó alkalom lenne rá. Amikor nyaralás vagy bármi szoba jött anya egyből jött a szent beszéddel hogy egy fiúnak ugyan úgy folytatódik az élete ha terhes leszek stb.. Már voltunk úgy együtt (védekeztünk) de ezt nem mondhatom el anyának nem túl jó a kapcsolatunk és nem az a megértő típus :(

Ti engednétek hogy itt aludjon?

Ő 21 én 18.

2020. júl. 2. 17:33
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
87%

Szerintem nem...

Bocsi, de ha máskor odaengedi, nem lehet, hogy csak tényleg nem akarja hogy ott aludjon? Mit tudjam én reggel összefussanak a fürdőben... Szerintem akkor ez így nem gáz, főleg, ha te is ott alhatsz. Az ő háza. Nem tudom, ez miért annyira fontos neked, anyukád háza, megteheti!

2020. júl. 4. 09:54
 22/27 A kérdező kommentje:
Általában 9-10kor szokott elmenni este ők fel10 kor mennek fürdeni ha itt van ha nincs ezért nem hiszem hogy ez lenne a gond.
2020. júl. 4. 14:21
 23/27 A kérdező kommentje:
Meg engedte
2020. júl. 4. 18:24
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Nagyszerű, akkor gyorsan gondoskodj óvszerről, hogy biztosan legyen nálatok!
2020. júl. 4. 18:53
 25/27 anonim válasza:
100%
*Megengedte
2020. júl. 4. 19:11
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Anyukádnak más baja is lehet a fiúval, nem csak az, hogy teherbe eshetsz. Próbáld meg ezt kideríteni és akkor jobb eséllyel látják szívesen a barátodat.
2020. júl. 20. 15:11
 27/27 anonim válasza:
Természetesen igen ez egy jó alkaolom
2020. júl. 31. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!