Megengednétek hogy itt aludjon?
Több mint fél éve vagyunk együtt a barátommal és tervezgetjuk hogy együtt alszunk. A hétvégén festik a szobáját úgyhogy úgy gondoljuk ez egy jó alkalom lenne rá. Amikor nyaralás vagy bármi szoba jött anya egyből jött a szent beszéddel hogy egy fiúnak ugyan úgy folytatódik az élete ha terhes leszek stb.. Már voltunk úgy együtt (védekeztünk) de ezt nem mondhatom el anyának nem túl jó a kapcsolatunk és nem az a megértő típus :(
Ti engednétek hogy itt aludjon?
Ő 21 én 18.
Nekem azt se emgedték, hogy barátom legyen.
Sajnos az ő házuk. Nem tudsz mi tenni, aludjatok akkor együtt náluk. Vacsorára át jöhet, vagy ebédre?
Egyébként az én anyám is azt hiszi, hogy egyből terhes leszel. Pedig nekem mindig is volt annyi eszem, van védekezés, oké nem 100 % semmi. De szerintem 18 feltt ez röhej, velem 20 felett is volt. Egy körömlakkért is leribiztek. Nyilván csak félt, de egy-két évet ezzel elkésett :)
Engem 16 évesen elvitt nőgyógyászhoz, mert a tábori képeken fiúkat is látott! Azt hitte mindenáron, terhes vagyok. Pedig nem, meg nem vagyok olcsó lány, ha kicsit is ismernének. De mint kiderült magából indult ki...
Náluk kevesebbszer voltunk mint náluk ő már 100% otthon érzi magát itt (persze normális keretek között) én még náluk kicsit zavarba vagyok mindig ezért lenne jobb itt aludni először :(
Igen általában itt vacsorázik, ha jön, de már arra is volt példa hogy itt ebedelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!