Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha anyám nem...

Mit tegyek, ha anyám nem engedi, hogy egyedül vásároljak ruhát?

Figyelt kérdés
16 vagyok és amikor vásárolni megyünk, akkor menni kell az egész családnak, olyan nincs, hogy valaki nem jön. Egyszer volt, hogy megmondtam, hogy nem megyek, mert majd elmegyek egyedül, és 1 hétig hallgattam anyám pofázását meg ordibálását. Nem érti meg, hogy tök ciki vele vásárolni, mert állandóan kioktat ott mindenki előtt, meg leáll a bolt kellős közepén veszekedni meg vitázni és beszól az eladóknak is. Mindenen képes nevetni, és nem tudja visszafogni magát, és az ő röhögésétől hangos az egész parkoló. Nem engedi, hogy egyedül vásároljak, mert ez "családi program", de ezek a családi programok vitán és veszekedésen kívül semmit nem eredményez. 16 vagyok, az osztálytársaim már 11 éves koruktól egyedül vásárolnak, én meg még 16 évesen is anyucival, apucival meg a tesócskámmal vásárolok. Állandóan veszekszünk, ráadásul a tesóm nem bír magával és folyton kötekszik. Én nem vagyok ez az órákig vásárolgatós típus, fél óra alatt megjárnám, de ezekkel több óra, mert minden boltba be kell menni. Az se megoldás, hogy különválok tőlük, mert a tesóm a sexxembe lenne, anyám meg 5 percenként jönne megnézni, mint valami 2 évest.

2020. júl. 1. 07:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%
*cipőt :D
2020. júl. 1. 12:20
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Menj el diákmunkára és akkor meg fogja engedni, mert az a te saját pénzed lesz.

Természetes, hogy nem szeretné, ha hlyeségekre költenéd el és látni szereti rajtad, hogy jól-áll-e.

Én a helyedben lekapkodnám a fogasokról, ami tetszik és bevonulnék a próbafülkébe, aztán anyu meg üvöltözzön a bolt közepén a tesóddal.

2020. júl. 1. 12:28
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom a 9-est miért pontoztátok le, neki van igaza.

Ez kamaszként elhiszem, hogy gond, de valójában csak ilyen módon is próbálsz leválni a szüleidről, ami természetes. Ez nemcsak neked nehéz, hanem nekik is, ezért legyél türelmes.

2020. júl. 2. 08:22
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert ez nem mindig a természetes folyamat része, hanem vannak igenis elviselhetetlen szülők. Nem tudhatjuk, hogy a kérdező esetében melyik all fent. És ha alapvetően az anyuka viselkedésével van baj, akkor 10 év múlva sem lesz jó vele vásárolni.

2020. júl. 2. 09:05
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

De jó is bizonyos rokonokkal vásárolni... Nekem a kedvencem az volt amikor minden áron rádakartak erőltetni valamit vagy direkt nem veszik meg ami neked tetszik mert nekik nem tetszik (nem extrém dolgokra kell gondolni) . Volt amikor azért nem kaptam meg valamit mert szerinte a másik szín/minta jobban áll és biztos nem hordanám ami nekem tetszik, mert rájönnék, hogy igaza van és a másik szebb. Még csak nem is halálfejes, neonlila, vagy szitokszavas dolgokról volt szó hanem kb azon, hogy kék vagy rózsaszín legyen. Persze a napvégén én voltam a rossz, mert nem vettünk semmit, mert - nekem- semmi nem tetszik, pedig ő bármit megvett volna.

Vagy amikor nincs konkrét szükséged ruhára, nem azért vásároltok mert kinőtted vagy tönkrement mindened, hanem elvisz valami alkalomból mondván x összegért vásárolhatsz majd visszarakat szinte mindent mert máshol olcsóbb, értsd: valami ízléstelen kínaiban.

Felnőttként, a saját pénzem költve is megkapom néha, hogy hogy vagyok képes ennyit költeni. Miközben inkább egy drágább de jó minőségű dolgot veszek, mint fél tucat ócskát

2020. júl. 4. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!