Mit tegyek, ha anyám nem engedi, hogy egyedül vásároljak ruhát?

Menj el diákmunkára és akkor meg fogja engedni, mert az a te saját pénzed lesz.
Természetes, hogy nem szeretné, ha hlyeségekre költenéd el és látni szereti rajtad, hogy jól-áll-e.
Én a helyedben lekapkodnám a fogasokról, ami tetszik és bevonulnék a próbafülkébe, aztán anyu meg üvöltözzön a bolt közepén a tesóddal.

Nem tudom a 9-est miért pontoztátok le, neki van igaza.
Ez kamaszként elhiszem, hogy gond, de valójában csak ilyen módon is próbálsz leválni a szüleidről, ami természetes. Ez nemcsak neked nehéz, hanem nekik is, ezért legyél türelmes.

Azért, mert ez nem mindig a természetes folyamat része, hanem vannak igenis elviselhetetlen szülők. Nem tudhatjuk, hogy a kérdező esetében melyik all fent. És ha alapvetően az anyuka viselkedésével van baj, akkor 10 év múlva sem lesz jó vele vásárolni.

De jó is bizonyos rokonokkal vásárolni... Nekem a kedvencem az volt amikor minden áron rádakartak erőltetni valamit vagy direkt nem veszik meg ami neked tetszik mert nekik nem tetszik (nem extrém dolgokra kell gondolni) . Volt amikor azért nem kaptam meg valamit mert szerinte a másik szín/minta jobban áll és biztos nem hordanám ami nekem tetszik, mert rájönnék, hogy igaza van és a másik szebb. Még csak nem is halálfejes, neonlila, vagy szitokszavas dolgokról volt szó hanem kb azon, hogy kék vagy rózsaszín legyen. Persze a napvégén én voltam a rossz, mert nem vettünk semmit, mert - nekem- semmi nem tetszik, pedig ő bármit megvett volna.
Vagy amikor nincs konkrét szükséged ruhára, nem azért vásároltok mert kinőtted vagy tönkrement mindened, hanem elvisz valami alkalomból mondván x összegért vásárolhatsz majd visszarakat szinte mindent mert máshol olcsóbb, értsd: valami ízléstelen kínaiban.
Felnőttként, a saját pénzem költve is megkapom néha, hogy hogy vagyok képes ennyit költeni. Miközben inkább egy drágább de jó minőségű dolgot veszek, mint fél tucat ócskát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!