Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennél a rég elveszett...

Mit tennél a rég elveszett apádat meg találnád és kiderülne hogy cigány miközben miután rajtad nem látszik ez soha fel sem merült benned hogy te is az vagy?

Figyelt kérdés
2020. jún. 27. 15:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
17%
19 egyébként jól ki is nevettem magam,te nem ismered a cigányokat esetleg csak felületesen párat mert ha ismernéd őket akkor tudnád, hogy messze állnak a "rendes" fogalmától
2020. jún. 27. 19:31
 22/26 anonim ***** válasza:
23%
#21, 22! Galambbal sakkozni.....
2020. jún. 27. 19:34
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

23

Ich spreche keine internationale jüdische Kabbala und es ist nicht notwendig, in alles einbezogen werden dieser physisch und mental terror

Tschüss

2020. jún. 27. 19:48
 24/26 anonim ***** válasza:
67%
5# kommentelőnek akartam nem a 6osnak .
2020. jún. 27. 21:45
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

#21 az a gond veled, hogy csak a putris bűnöző cigányt veszed cigánynak, és abból általánosítasz az egész etnikumra. Nagyon sok ember van, akiben van cigány vér, és rendes, dolgozó emberek. Sokan nem is tudják, magyarnak vallják magukat, de ha kimegyek az utcára, 10ből min. 2-3 emberben van cigány vér.

Szóval ha csak a bűnöző cigányt veszed alapul, azok között értelemszerűen sok lesz a bűnöző. De ha mindenkit megnézel, akiben van cigány vér, akkor már nem lesz olyan sok...

(Pl. én se vagyok bűnöző)

2020. jún. 28. 08:18
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
A romaságomnak örülnék és erre hivatkozva előnyöm lenne a kanadai migrációmnál
2020. jún. 28. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!