Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennél a rég elveszett...

Mit tennél a rég elveszett apádat meg találnád és kiderülne hogy cigány miközben miután rajtad nem látszik ez soha fel sem merült benned hogy te is az vagy?

Figyelt kérdés
2020. jún. 27. 15:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem számítana semmit.

Ahogy más is írta, az érdekelne hogy eddig miért nem tudtam róla, miért hagyott el, milyen ember.

Ha ugyanezt a kérdést leírod úgy, hogy a cigány szó helyett a fekete vagy arab, mongol, skót, polinéz szavakat tennéd bele, te is látnád hogy baromira lényegtelen.

2020. jún. 27. 17:20
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
35 év után derült ki, hogy apai nagyapámnak a dédapja cigány volt. Hát leszarom. 😃😃😃 Ez mondjuk megmagyarázza h miért vagyok olyan barna én is, mikor minden tesóm szőke, tejfehér.
2020. jún. 27. 17:33
 13/26 anonim ***** válasza:
97%
Anonim a családomban is sok a szőke,kékszemű, fehérbőrű és cigányok vagyunk.
2020. jún. 27. 17:39
 14/26 anonim ***** válasza:
93%

Hehehe. Nekem sokkal érdekesebb. anyai ágon zsidó dédszülők, apai ágon meg német származás és ss tiszt dédapa. Mikor megtudtam lefagytam egy időre :D

Nem érdekel, téged se érdekeljen. rengeteg rendes cigány van, csak ugye róluk nem hallunk, mert közöttünk élnek, dolgoznak és nem lógnak ki a sorból. Semmit nem számít.

2020. jún. 27. 18:40
 15/26 anonim ***** válasza:
67%

Ha nem látszik rajtad, hogy cigány vagy akkor nem vagy cigány faji értelemben

Persze ettől függettlenül a cigány genetikát magadban hordozod valahol kisebb mértékben de ismétlem ha nem látszik rajtad, hogy nem vagy cigány akkor a genetikai szerencsekeréknek megköszönheted

Egyébként is akinek csak az apja a cigány az anyja nem cigány akkor csak félcigány, tehát 50%-50%, hogy cigány apai géneket örököl vagy fehér anyait

2020. jún. 27. 18:51
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem simán lehet, hogy van cigány felmenőm. Ugyan fehér bőrű, kék szemű vagyok, de a nővérem barnább, mint egy átlag cigány, és a szeme is barna.

De senkit se érdekel. Mindenféle más nemzethez és etnikumhoz tartozó felmenőink is vannak, nem is tartjuk számon.

2020. jún. 27. 19:15
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Tudomásul venném. Az apám. Az már jobban izgatna, miért nem mondta el az anyám és miért nem tartottuk a kapcsolatot?!

Ha nem erőszakból születtél, akkor mind a két fél belegyezett az együttlétbe!

Attól hogy cigány, lehet rendes ember!

2020. jún. 27. 19:17
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
#18! A "magyar, fehér" emberek között nincs bűnöző? Azok mind makulátlanok? Igen is, nagyon sok rendes ember van a cigányok között! Azért, hogy te nem ismersz, az nem ez én problémám! Lehet hahotázni!
2020. jún. 27. 19:24
 19/26 anonim ***** válasza:
68%

13 ha szőkék meg kékszeműek és fehérbőrűek vagytok akkor maximum csak félcigányok lehettek

Valahol a családfátokban biztos van a felmenőitek között fehér ember ha ennyi fehér tulajdonságot örököltetek

Mivel a cigány az egy fekete-sötétbarna-kreol tipusú fajta alapban

2020. jún. 27. 19:28
 20/26 anonim ***** válasza:
11%
19 de van bűnöző a fehérek között is csak épp a cigányok jelentős százaléka bűnöző vagy bűnöző jellemű míg a fehér embernél ez jóval ritkább
2020. jún. 27. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!