Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha anyám nem érti...

Mit tegyek, ha anyám nem érti meg, hogy nem szeretem azt, ha játszik velem, mint egy 5 évessel?

Figyelt kérdés

Nem szeretem, amikor bejön a szobámba, és a fiúkról kérdezget. Kellemetlen, és ha lenne is valami, biztos nem vele beszélném meg. Mindig rákérdez, hogy tetszik-e nekem valaki (amihez semmi köze nincs), erre természetesen elmosolyodom, mert kínos nekem ez a téma, ha vele kell megbeszélnem ezt. Most is nem tetszik senki, erre amikor rákérdez, elmosolyodom. Nem tudom, mitől van ez, talán kamaszkor miatt. Folyton nem hagy békén, ölelget, puszilgat, amivel nem lenne semmi bajom, dehogy állandóan, az már kicsit sok. Kimegyek a konyhába kaját csinálni, erre megpuszil. Miután megettem, kimegyek a konyhába, hogy kivigyem a tányért, erre megölel. Oké, oké, örülnöm kellene hogy szeret, mást vernek otthon, blablabla, de engem mit érdekel, hogy más hogy él?

Nem szeretem, hogy folyton olyan intim dolgokat akar velem megbeszélni, amit én nem akarok vele. Mondtam már neki vagy ezerszer, hogy hagyjon, de nem hajlandó ezekkel békén hagyni. Nem hajlandó tudomásul venni, hogy nem vele akarok ezeket megbeszélni. Mindig megsértődik, és utána bejön a szobámba és elkezd felhozni 1000 éves dolgokat. Én is sok mindent tudnék neki felróni, de nem teszem.

2020. jún. 25. 09:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
66%
Ennél nagyobb gondod sose legyen az életben...
2020. jún. 25. 10:45
 12/24 A kérdező kommentje:
Én értem, hogy szeret, de ha egyszer én nem akarom, hogy állandóan ölelgessen meg puszilgasson, akkor nem akarom. És nem akarok vele olyan témákról beszélgetni, de nem fogja fel. Nem vele fogom megbeszélni. Tolakodó nagyon. Én se megyek oda hozzá, hogy mit csináltak apámmal tegnap este.
2020. jún. 25. 10:46
 13/24 anonim ***** válasza:
81%

Valaki nagyon tinédzseresedik 🙄

Finoman kérd meg, hogy ne csinálja, mert kellemetlenül ézed magad tőle, de hidd el később bánni fogod, hogy nem használtad ki az időt anyukáddal.

2020. jún. 25. 10:50
 14/24 anonim ***** válasza:
87%

:D en is emlekszem hogy olelget tinikent ilyen polipszeruen es sok volt, tesommal mi visitoztunk hogy jaj ne hagyjal bé es menekultunk tesom azt visitozta hogy az erogenzónám az erogénzónám :D:D:D vicces volt hianyzik:D nem sertodott meg.

Kicsit nyöszörögsz biztos veszi a lapot hogy tiniként már zavar azt csokkenti ahogy kibirja:D

2020. jún. 25. 11:33
 15/24 anonim ***** válasza:
72%
Huh, elhiszem, hogy most zavar. Engem is zavart régebben az ilyesmi, de most, hogy külön élünk, nagyon hiányzik. Szerintem addig élvezd ki ezt a szeretetet, amíg tudod.🥺❤️
2020. jún. 25. 11:50
 16/24 anonim ***** válasza:
79%
Most az a bajod hogy anyád törődik veled, és nem sza.rik a fejedre?
2020. jún. 25. 11:50
 17/24 anonim ***** válasza:
90%
Anyám csak feleennyit foglalkozott volna velem, most normálisabb lennék és nem ezen az idióta oldalon b@sznám el az időmet. :D
2020. jún. 25. 12:09
 18/24 anonim ***** válasza:
94%

Azért hozza fel ezeket a témákat, mert tudja, hogy erről sok tininek nehéz beszélni. De nyilván nem szeretné, ha azért lenne valami bajod, mert nem tudsz valamit. Szeretné, ha tudnád, hogy tőle bármit megkérdezhetsz.

Ha valami nem tetszik, akkor ne beszóljál neki, hogy hagyjál, hanem mond el normálisan, hogy nincs semmi, amit kérdeznél, nincs semmi most, amit meg kéne beszélni, stb.

2020. jún. 25. 12:19
 19/24 anonim ***** válasza:
26%
Nekem volt hasonló dolog. Szuleim sosem tartottak nekem felvilagositast, igyhat kellemetlennek ereztem, hogy neha neha rakerdeztek van e baratnom, tetszik-e ez a lany meg ilyenek. Faterom mindig ugy viselkedett mintha azt se tudna mi az a szex vagy barmi ehhez kapcsolodo, kozben meg egesz kozos eletukben csalta az anyamat. Anyam meg elegge vallasos azt ereztette h a szex bűn. Nem mondta ki csak ereztette. Amikor meg még 17evesen sem volt baratnom (mivel toluk egyaltalan nem tudtam peldat venni a tarsas kapcsokatrol) elkezdett anyam viccelodni h talan meleg vagyok. Engem is olelgetni probalt anyam még 16-17 evesen is, mivel en meg a noverem is eleg keson szulettem szerintem mar abban a korban volt h szivesen olelgetne unokakat. Lehet hmnalad is ez a helyzet ha idosebb...
2020. jún. 25. 14:38
 20/24 anonim ***** válasza:
94%
Hasonló korúak lehetünk. Anyukám is több szeretetet adna mint amire "szükségem lenne". Ennek a kezelésére azt tudom javasolni,hogy te kezdeményezd az ölelést, puszit, így látja hogy szereted, de te tudod "befolyásolni" a mennyiséget. Ez bevált nálunk. Illetve a kérdezgetésre nekem az a taktikám,hogy mindig mondok neki egy keveset magamtól. Pl:Elmegyek találkozni xy-nal . Ha utána kérdez esetleg 1-2 dolgot röviden mondok, majd mondom hogy ha esetleg lenne bármi fontosabb infó akkor elmondom neki. Nyilván nem kell mindent barátnői szinten elmesélni, de ha látja hogy magadtól is mondasz egy keveset lehet megnyugszik.
2020. jún. 25. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!