Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha anyám nem érti...

Mit tegyek, ha anyám nem érti meg, hogy nem szeretem azt, ha játszik velem, mint egy 5 évessel?

Figyelt kérdés

Nem szeretem, amikor bejön a szobámba, és a fiúkról kérdezget. Kellemetlen, és ha lenne is valami, biztos nem vele beszélném meg. Mindig rákérdez, hogy tetszik-e nekem valaki (amihez semmi köze nincs), erre természetesen elmosolyodom, mert kínos nekem ez a téma, ha vele kell megbeszélnem ezt. Most is nem tetszik senki, erre amikor rákérdez, elmosolyodom. Nem tudom, mitől van ez, talán kamaszkor miatt. Folyton nem hagy békén, ölelget, puszilgat, amivel nem lenne semmi bajom, dehogy állandóan, az már kicsit sok. Kimegyek a konyhába kaját csinálni, erre megpuszil. Miután megettem, kimegyek a konyhába, hogy kivigyem a tányért, erre megölel. Oké, oké, örülnöm kellene hogy szeret, mást vernek otthon, blablabla, de engem mit érdekel, hogy más hogy él?

Nem szeretem, hogy folyton olyan intim dolgokat akar velem megbeszélni, amit én nem akarok vele. Mondtam már neki vagy ezerszer, hogy hagyjon, de nem hajlandó ezekkel békén hagyni. Nem hajlandó tudomásul venni, hogy nem vele akarok ezeket megbeszélni. Mindig megsértődik, és utána bejön a szobámba és elkezd felhozni 1000 éves dolgokat. Én is sok mindent tudnék neki felróni, de nem teszem.

2020. jún. 25. 09:18
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
96%
Soha nem zavart, ha anyám megölelt vagy megpuszilt, ha ezt szeretetből tette és nem a nyilvánosságnak szánta.
2020. jún. 25. 09:54
 2/24 anonim ***** válasza:
95%

Hogy jön ide, hogy "játszik mint egy 5 évessel"?

Azt hittem a kérdésből, hogy legalább végzős középiskolás vagy és az anyád kényszerít, hogy a szőnyegen ülve babázzatok, vagy építőkockázzatok.

2020. jún. 25. 10:02
 3/24 anonim ***** válasza:
96%
Tényleg kicsit zagyva vagy! Ami témákat felhoztál, egyik sem az 5 évesekre jellemző. A puszi meg az ölelés meg nem korhatáros egy szülő-gyerek kapcsolatban.
2020. jún. 25. 10:05
 4/24 anonim ***** válasza:
96%
Én sem értem, mi az, hogy "játszik". Elképzeltem a kérdés alapján, hogy figurákkal bábozik, meg kislabdákat dobál...
2020. jún. 25. 10:12
 5/24 anonim ***** válasza:
94%

Tipikus elkényeztetett "kamaszpanasz"!

Van külön szobád, anyád ölelget-puszilgat és szeretne a korodnak megfelelő témákról beszélgetni veled!

A te korodból ítélve anyád sem lehet öreg, legfeljebb 30+-os, ezért közelebb állnak hozzá a kapcsolati témák, mint még hozzád, lehet érdemes lenne szóba állnod vele.

Tényleg tragikus sorsod van!

2020. jún. 25. 10:15
 6/24 anonim ***** válasza:
96%
En orulnek neki ha anyam iyen jofej lenne, kerdezgetne stb.
2020. jún. 25. 10:33
 7/24 anonim ***** válasza:
78%
Fordulj a csaladsegito hivatalhoz.
2020. jún. 25. 10:42
 8/24 A kérdező kommentje:
Játékból le szokott bírkózni, ha olyan kedve van, meg kerget, "fogócska" néven, és ha elkap, akkor csikiz meg üt.
2020. jún. 25. 10:43
 9/24 anonim válasza:
89%
Jézusom borzasztóan szeret az anyád és foglalkozik is veled...de gáz.Mi van veled ember???
2020. jún. 25. 10:44
 10/24 anonim ***** válasza:
77%
Bár nekem lett volna ilyen anyám. Az enyém az ellentettje ennek: egyet gondolt és lehordott mindennek, soha semmi nem volt jó, amit csináltam, mindig a maximumot kérte...stb és mellé ki nem állhat mind a mai napig, de soha nem értettem meg, miért.
2020. jún. 25. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!