Nem lesz egyszerű leírni a dolgokat,de nagy segítségre lenne szükségem,hátha valaki járt így,én már sajnos orvosi segítségen gondolkodom. Mert anya az ilyen ?
Anyukám az egész életem megkeseríti.
Együtt lakunk,az ő házához építettem egy lakást,abban élek,de már nem bírom.
Lelki terror és hasonlóak...ha mosni szeretnék,lekiabál hogy minek miért most,nem kell mosni drága az áram,ha főzni akarok nem szabad mert ő főz,jobb dolga nincs is...ha elmegyek itthonról,és nem akkor érek haza amikor ő gondolja akkor csapkodja az asztalt,egyszerűen mindennek úgy kell lennie ahogy ő akarja.
Ha ott a szerelmem,és nevetgèlünk,akkor ránk szól hogy nem lehetne halkabban?
Semmit nem tehetek amit akarok,mindenbe beleszól,mások egy tündérnek látják,nekem az életem teszi ezzel tönkre.
Gyerekekkènt sem szeretett ,semmi törődést nem kaptam tőle,sem pénzt,sem semmit.
Amikor középiskolában,másodikban megbuktam,nem mertem neki elmondani mert rettegtem tőle,ennek az lett a vége hogy pánikbeteg lettem,és végül el kellett neki mondanom,mert minden nap attól rettegtem hogy kiderül és mit kapok tőle.
Ha egyest kaptam a suliba azzal büntetett hogy elment mellettem az utcán úgy hogy nem köszönt ,és véres szemekkel nézett csak,féltem rettegtem tőle,volt olyan születésnap amikor megint épp ilyen véres szemű napja volt,fel sem köszöntött ,és szóvá mertem tenni,ezért össze vissza ütött és a ház körül kergetett.
Nem bírok több dolgot leírni,mert sírok közben.
Mert a legnagyobb baj,hogy úgy érzem kezdek a szerelmemmel is így viselkedni.
Mindig az én akaratom teljesüljön,és ha nem így van akkor kezdem már én is ezt a verés szemű nézèst,nem szólok hozzá,ilyesmi
Nem bírok én már így élni... ő az egyetlen biztos pont az életemben,rettegek hogy elveszítem,viszont valószínű anyám viselkedésèt csinálom én is,pedig nem akarom !!
Volt már valaki ilyen cipőben ?
Segítsetek kérlek,úgy érzem a lelkem ezt már nem bírja.
Két napja csak sírok
Ha ott a szerelmem,és nevetgèlünk,akkor ránk szól hogy nem lehetne halkabban?
zért nem tudom, mennyire kell ahhot nevegélni, hogy másik lakásban hallani lehessen...
11,nem is kell sajnálni,az én hülyeségem.
De mint mondtam, édesapa halála után minden más volt,gondoltam jobb lesz így,sajnos tévedtem.
Azért az anyukám,ne felejtsük el,és egész ügyesen manipulált ahhoz hogy azt higgyem az egész az én hibám.
14, természetesen támogat,pont most mondtam neki,és azt mondta hogy megoldjuk,és lehet lenne is egy lakás egyik ismerősènek,már intézi is.
Érzi ő is hogy nagy a baj.
Nagyon szeret engem,de már többször mondta hogy ezt sokáig nem bírja.
nagyon sajnállak és nagyon megértelek. menekülj. nekem - más okok miatt - erre nem volt lehetőségem.
10 év múlva sígörcsök és alvászavarok miatt pszichiáter húzott ki a gödörből. amiért természetesen az ő szemében én voltam a hibás
Azt,hogy vissza fog tartani minket,azt kötve hiszem.
Nem ilyennek ismerem,de igazad van,mindenre felkèszülök.
Remélem én nem kötök ki orvosnál,de már úgy érzem begolyózok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!