Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Duci kislány probléma mit...

Duci kislány probléma mit tegyünk ?

Figyelt kérdés

Párom kislánya ha lathatasra jön sajnos elég duci,válogat a rendes ételek között de csokit chipset persze kér... ha mozgasos progrma lenne nyafog. Nem akarjuk bántani de problémák lesznek így vele.

Múltkor nem adtam még egy rudit és kicsórta hűtőből mindet és megette.

7 éves kislány és most nyáron többet lesu nálunk

2020. jún. 23. 13:35
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
74%
süssetek együtt, az is egy jó közös program lehetne kettőtöknek :-) kiskötényke neki és hajrá. pl. egy zabkekszet összedobni nem ördögtől való
2020. jún. 23. 15:17
 32/44 A kérdező kommentje:
Olyna napokon vigyazok ra amikor parom dolgozik szabadnapjan ő is ittvan vele
2020. jún. 23. 15:20
 33/44 anonim ***** válasza:
90%

És az anyuka mit szól ehhez?

Tud erről?

Ha még nem került szóba, ideje lenne. Nyilván nem arra kihegyezve, hogy engedély nélkül is elveszi, amit nem kap meg, hanem, hogy nem eszi meg a rendes ételt csak a nasit.

2020. jún. 23. 15:24
 34/44 A kérdező kommentje:

Tud róla, de ő az anyja nyilván erelyesebben szólhat ra ha úgy gondolja mint én ....

Otthon is hisztis.

2020. jún. 23. 15:29
 35/44 anonim ***** válasza:
98%

"Meg szívesen jön és nem akarom hogy rosszul érezze magàt h nem adok rudit vagy épp amit kér."

Persze, hogy szeret ott lenni, hiszen megkapja a csokikáját. Akkor mennyire szeretne, ha megvonnád tőle? Szerintem tudod a választ. Elég egyoldalú ez. Látom, hogy szeretsz anyáskodni felette, gondolom neked még nincs gyereked, de mivel a te házadban van, így azt kell ennie, amit kap. Vendégségben is ekkora hisztit csap, aztán égeti az anyját, mert nem eszik??? Túlságosan készpénznek veszi már a helyét a gyerek. Te nem vagy az anyja, te gyakorlatilag dada vagy amikor apja nincsen ott. Így azt a szabályt kell követnie, amit te fektetsz le.

2020. jún. 23. 15:33
 36/44 A kérdező kommentje:
Nem dada vagyok.komolyan ahol gonosz a mostoha ott mondanak ilyet a kislány családtagnak kezel , és szeret. Otthon is megkapja amit kér mert hisztizik csak azért ott jobban tart az esetleges buntitol
2020. jún. 23. 15:36
 37/44 anonim ***** válasza:
86%

kimondhatjuk akkor azt, hogy félsz nemet mondani neki, mert kiesel a pixisből? hogy sírással-hisztivel a fejeden ugrál..?

ma csokika és csipsz, holnap ájfon?

2020. jún. 23. 16:10
 38/44 A kérdező kommentje:

Nem,egyáltalán nem ezért.

Szo nincs arról hogy kiesnék a pikszisből ilyen miatt,a saját anyjával is hisztizik és az mègis más. Kipróbalok egy kèt itt olvasott dolgot hátha.

Meg egyrészt igen, szívesen jön ide és nem szeretném ezt elrontani örülök h így van,csak az utóbbi időben fokozódtak ezek a dolgok.

2020. jún. 23. 16:43
 39/44 anonim ***** válasza:
11%
Jól nyakon kéne vágni. Ne válogasson egyen rendes ételt ne csokit! Ne kapassátok el!
2020. jún. 23. 18:15
 40/44 A kérdező kommentje:
Bántani nyakon vágni nem szeretném. Fura,hogy csak a kaján ilyne hisztis egyébként bármit mondok pl elpakolja a dolgait megcsinálja, raszoltam valamiért a macskával kapcsolatban azóta nem csinálja. De ha csoki Rudi a téma akkor kisördög...az apjával nem különben
2020. jún. 23. 18:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!