Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nincs meg otthon az írói...

Nincs meg otthon az írói környezetem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2020. jún. 22. 17:46
 1/8 anonim ***** válasza:
66%

Olvass.

Ahhoz elég egy fotel.

2020. jún. 22. 17:49
 2/8 anonim ***** válasza:
45%
Aztán az milyen volna?
2020. jún. 22. 17:56
 3/8 anonim válasza:
89%

Ha verset, könyvet, cikket vagy hasonlót írnál... hát igen, úgy nehéz, ha nem hagynak békén. Voltam én is így.

Sztem próbálj meg beszélni a családdal. Mondd, hogy ez neked fontos, és tartsák tiszteletben, hogy egy kicsit el szeretnél mélyülni benne. Írj este, éjszaka, vagy menj egy csendes helyre, pl. könyvtárba, bár utóbbi kettő hosszú távon nehezen megoldható.

2020. jún. 22. 18:14
 4/8 anonim ***** válasza:
35%
Költözz el, és akkor azt csinálsz ami akarsz, ilyen egyszerű:-) Örülök hogy segíthettem.
2020. jún. 22. 18:22
 5/8 anonim válasza:
97%
Járj el könyvtárba, vagy valahova a természetbe, ahol nyugodt körülmények vannak.
2020. jún. 22. 18:27
 6/8 anonim ***** válasza:
98%
Vagy egy kávéházba. A nagyok is azt csinálták...
2020. jún. 22. 18:31
 7/8 anonim ***** válasza:
95%
Azon agyalok, vajon József Attilának mekkora nyugalma volt náha az íráshoz. Meg a többieknek.
2020. jún. 22. 18:44
 8/8 anonim ***** válasza:
62%
Én ki szoktam ülni az udvarra a telómmal. Dupla haszon. Szülők oda nem jönnek utánam, nincs belőle hiszti, hogy útban vagyok a csendben létemmel. Wifi nem ér el oda, szóval nem látom ha ír bárki is. Plusz még mázli, hogy délelőtt dolgoznak, hétköznap addig enyém a ház. (Mielőtt valaki nekem esik, hogy lusta retek vagyok, még csak gimis vagyok)
2020. jún. 22. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!