Más máshogy viselkedik otthon mint barataival környezetevel? Ha igen hogy? Normális vagyok?
Mindenki másképp viselkedik otthon a saját biztonságos ismerős közegében, a családtagjaival, ez természetes.
Kicsit gyúrj az önbizalmadra, hogy a hátországodon kívül is magabiztos lehess! Nem kell tökéletesnek lenned sem külsőleg, sem belsőleg, hogy barátaid legyenek, az emberek általában nem hibátlanok.
Normális esetben otthon az ember teljesen önmagát adja. Micimackó mondta: "az otthon az, ahol az embernek nem kell behúznia a hasát. :)". Szóval szerintem a legtöbb embernél van különbség, hogyan viselkedik otthon és hogyan máshol, ezzel nincs gond.
Nála a kettő nagyon eltér, inkább ez lehet problémás.
Ez is természetes.
Csak a formára vigyázz! Ne a családodon csattanjon az ostor, sokszor az is elég, ha el tudod mesélni és van a családban aki meghallgat.
Én is máshogy viselkedek más és más emberek közt. Aki közvetlenebb velem, ott én is erre törekszem. A szüleimmel és a legszűkebb baráti körömben sokkal "harsányabb" vagyok, mint másokkal. Suliban/ munkahelyen például visszafogottabb vagyok, a szituáció és a körülöttem lévő emberektől függ nagyon.
Mindenhol magamat adom, de úgy vagyok vele, hogy egyes esetekben annyit adok, amennyit kapok. Ezt amúgy a saját káromon tanultam meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!