Mit csináljak hogy engem is hasonló képp fogadjon el?
Szoktál előtte zenélni? Lehet nem is tudja, hogy tehetséges vagy és hívd fel magad a figyelmet! De azért vigyázz, ne essél át a ló túloldalára, mert akkor irritálónak fog tartani. Amúgy, sajnos az a helyzet a legtöbb családban, hogy a külföldön dolgozott mindig jobban dicsérik, még ha csak takarítani is megy egy 2 csillagos hotelbe.
Ne rágd magad ezen. Biztos vagyok benne, hogy téged is szeret! :)
Nem kell versenyezned a tesóddal.
Különbözőek vagytok, mindenki egyedi személyiséggel, egyedi adottságokkal születik. Lehet, hogy Te több elismerést szeretnél azért amit Te teszel. Azt jó ha tisztázod magadban, hogy jól esik neked otthon segíteni? Ha igen, ha nem a kistesódnak, az anyukádnak ez biztosan nagyon sokat jelent.
Azt akarom mondani, hogy ne bánkódj, hogy Te nem kapsz dicséretetet azért amit teszel, ha a szíved azt diktálja, hogy segíts, akkor a segítésben rejlő örömökért tedd ne az elismerésért.
Könnyen meglehet, hogy ha Téged nem is dicsér meg apukád a szemedbe, azért, Reád is ugyanolyan büszke. Megkérdezheted, ha tudni szeretnéd. Elmondhatod, hogy elbizonytalanodtál, nem tudod, hogy elég jónak tart-e Téged, ha mindig a báttyád kap dicséretet. Ez egy Én üzenet, ami a Te érzésedről szól. Nem vádol, de magyarázatot vár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!