Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az apám le akar hallgatni...

Az apám le akar hallgatni minket! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

17 vagyok, itthon lakom a szüleimmel, nyilván. Az apámnak valami nagyon nagy pszichikai problémája lehet. Folyamatosan cirkusz van itthon, olyan is volt hogy megütötte anyámat. Engem is pofozott már fel. Föl szokta dönteni az asztalt, repült már ki az ablakon tv, gitár, mikró... nem részletezném mert rossz újra átélni ezeket. Újabban öcsém azt fedezte föl hogy rendelt netről egy lehallgatókészüléket. Azt hallotta tőle/vagy azt tudta meg hogy el akarja helyezni valahol a házban.

Így is akkora szorongásban élünk, erre ez is... legális ez? Elköltözni nem tudok sajnos

2020. jún. 17. 16:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én egyedül lakom most a szüleim házában, és nekem is van lehallgatókészülék a házban, még nem sikerült megtalálnom. Faterom szerelte be valahova, amíg én nem voltam itthon.
2020. jún. 19. 18:52
 12/12 A kérdező kommentje:
Szóval, akkor átérzed a helyzetet. Mem tudom mi lesz ennek a vége, már az elköltözést tervezem. Az sajnos még idő és rengeteg pénz. Összeszorítom a fogaimat még egy darabig. De teljes erőmmel az elköltözésen leszek.
2020. jún. 19. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!