Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az apám le akar hallgatni...

Az apám le akar hallgatni minket! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

17 vagyok, itthon lakom a szüleimmel, nyilván. Az apámnak valami nagyon nagy pszichikai problémája lehet. Folyamatosan cirkusz van itthon, olyan is volt hogy megütötte anyámat. Engem is pofozott már fel. Föl szokta dönteni az asztalt, repült már ki az ablakon tv, gitár, mikró... nem részletezném mert rossz újra átélni ezeket. Újabban öcsém azt fedezte föl hogy rendelt netről egy lehallgatókészüléket. Azt hallotta tőle/vagy azt tudta meg hogy el akarja helyezni valahol a házban.

Így is akkora szorongásban élünk, erre ez is... legális ez? Elköltözni nem tudok sajnos

2020. jún. 17. 16:19
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Még jó hogy nem tesz kamerát a fürdőszobába.... undorító.
2020. jún. 17. 16:20
 2/12 anonim ***** válasza:
98%
Mikor nincs otthon apád? Lehet akkor akarja lehalgatni a beszélgetéseket. Otthon ne mondjatok rá semmi rosszat. Ha hazaér azért fog megverni, amint tudsz a jövöbe költözz el és anyádat meg öcsédet is vidd. Ha nincs otthon apátok akkor nagyon válogassátok meg a szavaitokat. Szörnyű lehet ilyen terrorba élni.
2020. jún. 17. 16:25
 3/12 A kérdező kommentje:
Délelőtt nincs itthon általában. Én is arra gondoltam, hogy akkor akarja...
2020. jún. 17. 16:28
 4/12 anonim ***** válasza:
67%
Már 17 vagy, öcséd ha nem sokkal fiatalabb, akkor már ketten meg tudjátok verni apátokat, ha rátok vagy anyátokra támad. Meg kell tanítani rá, hogy viselkedjen, és ilyen vadállattal szemben csak erőszakkal fog menni. Nem fogja pszichiáterrel kivizsgáltatni magát, csak a testi erő marad számotokra eszköz vele szemben.
2020. jún. 17. 16:49
 5/12 qkker1 ***** válasza:
16%
Ez mekkora kamu!
2020. jún. 17. 17:30
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Családsegítő esetleg?
2020. jún. 17. 21:42
 7/12 A kérdező kommentje:

Kamu??????

Bárcsak az lenne.

Az igazsag az, hogy kicsit félek is szembeszállni vele. Mert folyton azt mondja, hogy ha nem tetszik itt, mehetünk világgá. Csak sajnos nincs hova mennünk

2020. jún. 17. 23:50
 8/12 anonim ***** válasza:
93%
Hát az a megoldás, hogy ne mondj semmi olyat, amiből baj lenne. Akkor aztán hallgatózhat. Ha valami olyat akarsz mondani, akkor írd le az illetőnek facen vagy papíron. És törekedj a költözésre ahogyan csak lehet. Ha más nem, keress egy messzi egyetemet és menj kollégiumba.
2020. jún. 18. 06:47
 9/12 anonim ***** válasza:
75%

Tudom ajánlani a NaNe szervezetet, ha írsz nekik facebookon, akkor ott ilyen helyzetekre specializált szakértők el tudják mondani hogy mik a lehetőségek.

Anyukád mit gondol az egészről? Ő is elismeri, hogy problémák vannak?

2020. jún. 18. 08:04
 10/12 anonim ***** válasza:
67%
Ez bűncselekmény, ha igaz, amiket leírtál. Jelentsétek föl.
2020. jún. 18. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!