Mit csináljak, hogyha állandóan ott kell lennem a szüleim társasági programjain?
És szerinted ezen mi, ismeretlen emberek, mit tudunk változtatni.
Ülj le a szüleiddel, és beszéljétek meg.
Figyi
13 vagy
Meg kolyok vagy
Sztem nem kene beleszolni mert 18 eves korodig (ahogyan en tudom) nem hagyhatnak otthon a szuleid egyedul.
Jobb lenne ha turod mert meg sokaig fog tartani
Es hidd el nem olyan borzalmasak azok a felnott temak
Ga egy kicsit figyelsz meg fogid erteni oket es muveltebb is leszel talan
Szülő vagyok. Ha hozzánk jönnek vendégek, nem várom el a gyerekeimtől, hogy végig velünk legyenek. Étkezésnél igen, de utána szabadok. Ha mi megyünk velük máshová, ott nem nagyon lehet mást csinálni. De a két gyerek (még tini korban is) elfoglalják egymást.
Ezt a kérdést azoknak is ajánlanám, akik mindent meg akarnak majd adni a gyereküknek, ezért csak egy gyereket akarnak. Számos hasonló probléma megoldódik, ha nem nagy korkülönbséggel két gyereke van az embernek.
Persze mobilozással is el lehet tölteni az időt, de az tényleg kicsit bunkónak tűnik, bár ez esetben azért lehetne engedni.
En a mai fiatalsagot nem ertem
Komolyan
Mar 10 evesen elvarjak h 18 nak nezzek oket
Kedves 7-es! Te mit szólnál, ha 6 órát kellene eltöltened számodra full unalmas társaságban, mondjuk egyedüli férfiként női társaságban, akik csak a főzésről és a gyantáztatásról beszélnek? Vagy nőként az autóversenyekről és amerikai fociról társalgó férfitársaságban? Te örülnél neki? Ja, hogy Te felnőtt vagy?
Egy gyereknek is vannak jogai és igen, természetesen kötelességei is. Köteles elmenni a szülővel, ha a szülő így kívánja. De nem köteles jól érezni magát. Rövid ideig elvárható, hogy eleget tegyen az illemnek. 6 óra üldögélés még nekem is sok, egy 13 évesnek meg egy végtelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!