Mennyibe kerül tisztességen felnevelni egy gyereket?
Szüleink csodálkoznak hogy egyikünk sem akar majd gyereket. Sajnos 0-ráról inditottak el. A tanitatáson kivül.
Elöször is normális ingatlan kellene ami vagy 50 millio lesz,azt elérni 0ról már semmi erönk sem marad családra.
Mondhatunk akármit, kérdező nem fog gyereket vállalni. Ez a mai fiatalság rákfenéje, de ezt mi cse5ztük el, az idősebb generáció, amikor erőn felül is mindent megadtunk a csemetéinknek, és így soha nem tanultak meg várni, küzdeni, vagy lemondani. Nekem is vannak gyerekeim, jó egzisztenciával, stabil párkapcsolattal, saját ingatlannal, de tudom, hogy unokáznom nem kell majd. Mind veri a harmincat, mind "akar majd" gyereket, csak még előbb ez, még előbb az, meg toronyóra aranylánccal...
Egyébként egy gyerek "megfelelő szintű" felnevelése annyiba kerül, mint a legjobban eleresztett osztálytársáé. Mert mindig az lesz az etalon.
Lejjebb kellene adni az igényekből
Én is szerettem volna 50 milliós házat,sőt szerintem mindenki
Én emeletest vettem 4 szobával,mire belül felújítottuk 15 millió lett a vége
Igaz falun,de számomra tökéletes
Város 15-20 perc autóval
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!