Mennyibe kerül tisztességen felnevelni egy gyereket?
Szüleink csodálkoznak hogy egyikünk sem akar majd gyereket. Sajnos 0-ráról inditottak el. A tanitatáson kivül.
Elöször is normális ingatlan kellene ami vagy 50 millio lesz,azt elérni 0ról már semmi erönk sem marad családra.
10es pontosan minimum az 30m.
6os,Milyen ingatlan az vmi lepukkant vályog/faház/könnyüszerkezetes?
8-as
Ha havi 200 ezer megtakaritást is mondok az is évtizedek.
Hát nyilván csak olyan párok vállalnak gyermeket, akiknek mondjuk van egy lehetséges lakóhelyük (ház, lakás, esetleg még otthon laknak) van önálló keresetük amiből finanszírozni tudják mondjuk a gyermek szükségleteit, ez az egész hosszútávon. Nyilván ha nincs se lakásod , de munkahelyed se semmi, jobb esetben nem vállalsz gyermeket. Persze ha a szüleid tudnak segíteni benne és megtudjátok beszélni az se gond.
Szerintem ha nem Pest közepén akarsz lakást venni, vagy házat azért az nem fog 50 millióba kerülni. Igaz én csak kisebb városokba nézegettem olyan házakat amik kb 10 millió körül vannak és elég jó állapotúak, max pár dolgot kell rajta felújítani, de azok is már elegek ahhoz hogy legalább tudj lakni benne. Az 50 milliós házak kb beszélni tudnak már. Legalábbis felénk amik annyiba kerülnek akkorák mint egy kúria, nagyon modern, napelem , medence stb. Egy basic ház egy kis kerttel azért bőven megvan kevesebből is, aztán ha már van egy házad, azt akármikor akárhogy újíthatod, esetleg építesz hozzá még pár szobát, vagy kibővíted egy garázzsal.
De szerintem ez a legjobb. Venni olcsóbban és a terveid szerint építkezni, fejleszteni, mint várni 20-30 évet azzal hogy tudj venni egy komplettet.:)
"lepukkant vályog/faház/könnyüszerkezetes"
Mert ahol Te laksz ez a választék vagy mi? Mikor pesten a normális tömbházban áthallod mit csinál 3 szinttel feljebb a szomszéd?
Meg a mostani "divat" egyébként a könnyűszerkezetes, mivel gyorsan megépíthető viszonylag olcsóbban, és még jól is néz ki. Te milyen lakást/házat akarsz? Ha nagyvárosban élsz elhiszem hogy nehéz elképzelni hogy falun töredékébe kerül egy ház mint mondjuk pesten. Egy falun mint írták 10 millióból azért egy elég jó házat tudsz venni, de van ahol sokkal olcsóbban is.
Jah a vállalkozók imàdják a könnyüszerkezetest , legkönnyebb kilopni belöle az anyagot és sporolni a munkaerön,aztán 30 év múlva összedöl az más kérdés. Illetve használtan eladhatatlan majd. Egerek is és mindenféle kártevö szereti,hangya stb. Kis szélfúvás és recseg,folytogató száraz levegö. Ingyen sem kellene.
Normális csakis téglából lehet.
Mucsajröcsögén lehet 10 millioért biztos kapni. Aztán kocsikázni órákat,havonta egy 2/3 összegnyi albérlet árát kipengetni az auto fenntartására kB -70 ezer...
Vagy gondolom rejtett eröforrások mellett is van 10 ért,hát köszönöm szépen...
15.-nek.
Igazad van, Budapesten nincs sem cigó, sem bűnöző.
Én Budáról 1+ óra alatt érek be a belvárosi melóba, 2 átszállással. Kollégám, vonattal, átszállás nélkül, szintén 1 óra alatt.
Te nem tudom hol élsz ahol csak 30+ millióból lehet házat venni.
Egyébként a könnyűszerkezetes dolog amit írtál azért elég vicces. Ha félsz hogy lopnak vagy ilyesmi MENJ ODA ÉS ELLENŐRIZD. Normális emberek ott szoktak lenni mikor házukat újítják, vagy építkeznek, ha meg munka van SZERZŐDÉS ÉS KÉSZ.
Ha valami hiányzik, egyből kiderül , a munka végére odamész és leellenőrzöd és ennyi! Vagy megkérsz egy családtagot hogy legyen ott, esetleg egy ismerőst aki ért is hozzá.
De amugy ha akarod egyből küldök 30 db házat ami 10-15 millió és rohadt jól néznek ki, ezenkívül közel is vannak. Én Veszprém mellé szeretnék költözni és hidd el fél órára a várostól bőven vannak 10 milliós házak:D
De azért jobb lenne ha mondjuk néznél neten, mert nagyon meglepődnél azért hogy hol mennyiért árulnak házakat, nem csak légből kapva ' CsAk 50 MilLiÓbÓL lEheT HáZat VEnnI":)
Könnyüszerkezetes nekem nem kell,az nem ház.
Téglaépítésüben komolyan lehet kapni 30 millio körül ami nem szorul átalakításra? +5-6% költség is van megvételkor
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!