Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha állandóan a...

Mit tegyek, ha állandóan a Balatonra kell menni nyaralni és full unalmas az egész?

Figyelt kérdés
Apám egy olyan helyen dolgozik, ahol van céges nyaraló, és folyton oda kell menni 14 napra. Már 3x voltunk, és már második alkalommal is szét untam az agyam. Van apámnak egy munkatársa, akivel jóban van az egész család. Ők akkor mennek, amikor mi. Van annak az embernek egy 10 éves fia, aki az én 12 éves öcsémmel nagyon jól elvan. Én meg vagyok egyedül. Semmi nincs már ott azon a kerva Balatonon. Már nagyon unalmas. Itthon nem hagynak a szüleim, mert már ki van fizetve az a rákos nyaraló. Nem értem én se, miért kell mindig odamenni, amikor szétunon magam. A többiek élvezik, csak én nem.
2020. jún. 15. 20:53
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
85%

Miért nem kérdezed meg, vihetsz-e magaddal egy barátot? Úgy biztos jó buli lenne. Azt nem mondtad, hány éves vagy, de egész kis koromtól jártam a Balatonra táborokba, aztán meg már 13 éves korunktól egyedül barátokkal, és mindig nagyon jól éreztük magunkat. Vigyetek biciklit/görkorcsolyát/rollert, vagy amit szerettek, és mászkáljatok, fedezzétek fel a környéket. Vigyetek labdát meg mindenféle kinti játékot (tollas és társia), illetve vízi játékokat. Egyetek sok fagyit, lángost, palacsintát... és vigyél pár könyvet olvasni.

De azért ne akarj már belehalni abba a 'szörnyűségbe', hogy nyaralni kell menni...

2020. jún. 15. 21:50
 12/34 anonim ***** válasza:
53%
Édesanyám tavaly úgy halt meg, hogy nem látta a Balatont, pedig oda terveztek menni nyaralni apuval. 2 héttel az utazás előtt hunyt el váratlanul. Te nagyon szerencsés vagy.
2020. jún. 15. 21:51
 13/34 anonim ***** válasza:
69%
Attól, hogy az ismerős családban nincs korodbeli, attól még az egész üdülőben nyilván bőven találhatsz. Talán keress barátokat, tanulj meg élőben kommunikálni. Hidd el, csak hasznodra válik majd a későbbiekben.
2020. jún. 15. 21:57
 14/34 anonim ***** válasza:
45%
Most komolyan? Azér elégedetlenkedsz itt mer Balatonra kell menni? Jaaj! Te szegény! Nagyobb gondod SOHA ne legyen! És igen... Vannak olyan 16 éves gyerekek akik nem láthattÁK a Balcsit, mert nem voltak úgy h eltudjanak menni! Örüjjé neki h ott lehetsz! :/
2020. jún. 15. 22:02
 15/34 anonim válasza:
78%
Melyik településre mentek? Ha vannak szép helyek, egyedül is lehet jókat mászkálni, nézelődni. Talán jól is esik egy kis csend:-)
2020. jún. 15. 22:13
 16/34 anonim ***** válasza:
63%

Jó sok érzéketlen idióta van itt, aki nem képes felfogni, hogy attól, hogy azért ez nem mindenkinek élmény.

Szerintem is rohadt kellemetlen hely, én otthon is szívesebben vagyok.

2020. jún. 15. 22:19
 17/34 anonim válasza:
66%

Nee :)

Én 3 éves korom óta itt lakom a Balaton mellett 0-24-ben,szerintem kábé veled egyidős lehetek,de még sosem unatkoztam itt...Annyi,de tényleg annyi program van ...Mint ahogy már írták,menj ki biciklizz,ha úgy tartja kedved megteheted a kiskört,menj ki horgászni,ha már arra vagy meglátogathatod (ha a közelben van) a Tihanyi Apátságot,gyönyörű. Röpladba/tollas/foci/kosár/tengó pályák mindenhol,ha kimész be is állhatsz másokhoz játszani,új ismeretségeket köthetsz.Rengeteg a vizi lehetőség,szörf,kajak,kenu,vitorlás,manapság sup,minden van (bocsi ha kihagytam párat)...barnulj le a napon :b

Tényleg annyi élményt lehet itt szerezni,rengeteg a lehetőség. A Balaton jó hely :D

2020. jún. 15. 22:35
 18/34 anonim ***** válasza:
81%

Nagyon is lehet unalmas egy tó partján ücsörögni 2 hétig, értelmes elfoglaltság vagy társaság nélkül. Ha fürdeni se szeretsz, külön kínzás odavinni, ahol főleg vízi sport a kikapcsolódás. Én is utálom,nem tudok napokig panorámát nézegetni meg pancsolni a strandon. Könyvet olvasni meg a kanapémon is remekül tudok,ahol kéznél van mindenem.

Azért, mert sokaknak elérhetetlen egy balatoni nyaralás, hadd ne kelljen általánosan elájulni tőle. Ha már vagy 16, nagyobb az esélyed,hogy rábeszéld őket, hogy maradhass.

2020. jún. 15. 22:37
 19/34 anonim ***** válasza:
85%

Bár én nagyon szeretem a Balatont, de megértem, hogy valakinek ez nem jön be. És még fel is mert tenni erről kérdést... Igen, feltette a kérdést, mert neki ez probléma. Csak a sok érzéketlen tényleg nem érti. Hiába van valami, ami sok ember számára nagyon érdekes, ha nekem nem az, akkor sem lesz az, ha tajtékzik az idegtől a sok ember. De ha nekik jó a tajtékzás, hát hajrá.

Kérdező, azt tudom mondani, mondd a szüleidnek, hogy ez nem jön be neked és többet mrá nem szeretnél menni oda. Ha ott vagy, próbálj olyan programot találni magadnak, ami tetszik.

2020. jún. 15. 22:39
 20/34 anonim ***** válasza:
43%
A legtöbb üdülő számtalan kikapcsolódási lehetőséget kínál. De nem igaz, hogy nincs ott egyéb program a településen, meg nincs más család hozzád hasonló korú gyerekkel!
2020. jún. 15. 22:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!