A szüleim szomorúak és csalódottak amiért 29 évesen nem volt még kapcsolatom. Szerintetek könnyebben elfogadnák, ha elköltöznék otthonról?
Figyelt kérdés
Azon kívül, hogy időnként felhozzák a barátnő témát, jó a kapcsolatunk.2020. jún. 14. 17:56
21/30 anonim válasza:
#19: a "magamnak való vagyok" meg "nem túl beszédes" pasik nem visszataszítóak, hanem unalmasak. Dögunalom a kapcsolat egy ilyen emberrel. Nekem is volt ilyen partnerem, szinte semmiről nem volt véleménye, mindig azt mondta, hogy "Értem" meg "Nem tudom, erre mit mondhatnék."
22/30 anonim válasza:
Az aszociálisok nem tudják kimutatni a másik iránti érdeklődésüket. Márpedig senki sem bolond összeállni olyannal, aki közömbös iránta. Ilyennek gyereke sem lehet, mert a kicsivel sem fog tudni kedves lenni, a gyerek meg szeretet nélkül nem élhet.
23/30 anonim válasza:
A szerelem kulcsa az érdeklődés. Lenne. Szerelem nélkül inkább fizetős lányokhoz kell járni, nem lefoglalni pusztán szexcélból egy másik ember egész életét.
24/30 anonim válasza:
Szóval a kérdező helyesen cselekszik, szerintem.
25/30 anonim válasza:
Pont ugyanennyi idős vagyok én is, és bár van kapcsolatom, házasság és gyerek szóba sem jöhet. Nem akarom és kész, és nem is lesz. Az nem az én utam. Nálam nem merik erőltetni, mert tudják, hogy csak még nagyobb elutasítást váltana ki belőlem.
26/30 anonim válasza:
19 és most örülsz, hogy kicsikartàl nèhàny választ itt magaddal kapcsolatban, csakhogy visszaigazolva làsd a sajàt “igazad”? Ne szakszavakkal takarózó, meg önsajnálkozz, hanem menj terápiában, hogy fel tudd ezt oldani és képes legyél egy felnőtt párkapcsolatra. Nem nem vagy szimpatikus a nőknek (itt fogalom zavar van nálad) hanem egyszerűen semmit sem tudsz nyújtani/adni és fogadni, amit egy felnőtt kapcsolatban kellene, ez pedig egyáltalán nem szimpatikussági kérdés... ezt is helyre kellene tenni magadban.
27/30 anonim válasza:
19 és nem is az a legfőbb gond, hogy nem tudsz érdemben részt venni a felnőtt kapcsolatban, hanem hogy láthatóan nem is akarsz, hanem takarózól egy fogalommal és láthatóan nem is akarsz ezen változtatni- na ez az, amiből nem kérnek a nők (legalàbbis az értelmesebbje).
28/30 anonim válasza:
Szia.
Nekek se volt még és én lány vagyok
29/30 anonim válasza:
És amugy miért kellene enyi idősen gyerek,én enyi idősen még egyetekre járok,és ezen kivül el szeretnék végezni még egy szakot szóval.
Mindanyian mások vagyunk,nem kell gyerel feltétlenül.
30/30 anonim válasza:
Akik azt írják: "már rég feleségednek meg gyerekednek kéne lennie" Kérdem én, nektek nem rohadtul tök mindegy hogy ki mikor vállal gyereket? Szakadjatok már le erről a témáról mert k...@ unalmas. Nincs kőbe vésve senkinek, hogy 30 éves kora előtt már kell gyerek. Ha annyira meg vagytok szédülve, akkor foglalkozzatok a saját kölkötökkel. Biztos ráfér mindegyik kis porontyra egy kis nevelés... Akinek pedig nincs, azt hagyjátok már élni. Köszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!