Miért zavarja a szüleimet, hogy egész nap otthon vagyok?
Figyelt kérdés
Állandóan ezt kell hallgatni, hogy én ki sem teszem a lábamat a házból, mikor voltam kint utoljára, bent poshadok egész nap, miért nem megyek el valahova, ennyi idősen ők nem a szobában rohadtak egész nap, ide mentek meg oda mentek stb., stb. Mindezt úgy, hogy ők dolgoznak egész nap, tehát napközben nincsenek is otthon, hogy bármiben is ténylegesen zavarjam őket. Az otthoni teendőkből is kiveszem részem, megcsinálom a házimunkát stb., tehát arra sem lehet panaszuk, hogy nem csinálok otthon semmit. Szimplán csak nem megyek sehova, azt meg nem tudom miért bánják.
Mert ők egész nap dolgoznak, és bántja őket hogy te egész nap otthon vagy. Én is otthonülős típus voltam, azóta a munka miatt sose vagyok otthon. Lehet nekik mondani, hogy majd bepótolod.
Ezt nem kell magadra venni.
2020. jún. 13. 17:54
12/34 anonim válasza:
Dolgoznod illene azért.
2020. jún. 13. 17:54
13/34 A kérdező kommentje:
Nem találtam nyári munkát, pedig utánanéztem ahol tudtam (internet, önkormányzat, kocsma és ilyen helyek). A szüleimet is megkértem, hogy esetleg kérdezzenek rá pár ismerősüknél (az egyikük a munkájából kifolyólag is rengeteg helyre jár és csomó embert ismer), de csak le lettem cseszve, hogy mit gondolok, nem az ő dolguk, oldjam meg és nekik sem a szüleik szereztek munkát (ami egyébként nem igaz, mert de).
2020. jún. 13. 17:58
14/34 anonim válasza:
Ebben csak az a jó, hogy ha eljárkálnál, akkor meg az lenne a bajuk, hogy mindig csavarogsz.
2020. jún. 13. 18:02
15/34 anonim válasza:
14: Ez így van!
2020. jún. 13. 18:05
16/34 anonim válasza:
Nem találtál munkát? Hány diákmunka szövetkezetnél vagy regisztrálva?
2020. jún. 13. 18:07
17/34 anonim válasza:
Hasonlóan voltam gyerekkoromban. Kisváros, semmi sem volt a könyvtáron kívül. Apámtól rendszeresen megkaptam, miért nem megyek valahová, mondjuk biciklizni. Hát párszor voltam, bejártam a környéket, egyedül unalmas volt. Barátok nem voltak, mert hozzánk nem jöhetett senki (patent kertes ház, nem volt mit szégyellni), és én sem mehettem senkihez sem el.
Egyetemre messzire mentem, koleszba.
2020. jún. 13. 18:10
18/34 anonim válasza:
Hasonló típusú ember vagyok mint a kérdező, így meg tudom érteni a problémáját. Nyilván az a problémájuk, hogy látják, hogy nincsennek ismerőseid / barátaid, viszont manapság nem lehet csak úgy "odacsapódni" egy meglévő társasághoz, (megjegyzem, lányoknak ez is könnyebb.. :) mert teljesen furának fognak tartani emiatt.
Viszont a Te szüleiddel ellentétben, az enyémek ezt megszokták. Jelenleg én is nézegetek diákmunkák után, most pénteken fejeztem be az utolsó egyetemi vizsgám, így végre ki tudom magam pihenni egy picit.
Sok sikert a munkakeresésben, hátha összejön valami, és addig sem kell a szüleidtől hallgatni azt, hogy mindig otthon vagy!
20/F
2020. jún. 13. 18:12
19/34 anonim válasza:
Most igazából, az zavar, hogy őket ez frusztrálja, vagy voltaképpen te is szeretnél változtatni ezen, mert igazuk van?
2020. jún. 13. 18:17
20/34 A kérdező kommentje:
16-os Jelenleg egy diákszövetkezetnél sem. Nálunk nincsen egy diákszövetkezet sem, így max. más városok diákszövetkezeténél tudnék regisztrálni. Korábban már próbálkoztam ezzel, de akkor is csak ottani munkák voltak és most már be sem tudnék járni, mert nálunk még mindig nem állították vissza a rendes buszjáratokat (a vírus miatt lettek megritkítva).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!